Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 11.7.2008 23:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Men niso nic posebnega, dam raje za Crocse ali pa Cool japanke, ki so vsaj udobne.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 12.7.2008 6:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst imam Ipanemo in so mi tudi kul, predvsem fajni za hodit, zelo mehki in udobni Me pa zdej zlo mikajo Crosc balerinke!
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 12.7.2008 6:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Men niso nic posebnega, dam raje za Crocse ali pa Cool japanke, ki so vsaj udobne. Ipanema so udobni in to zelo, no vsaj meni.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 12.7.2008 9:02:05
|
|
|
|
NevenkaP
|
Meni so od vseh tovrstnih japank Ipanema res najbolj udobne. Jih imam zdaj poleti za doma namesto copat. Pa izbira je res velika. Meni je še največji problem, da jih nimam za kam nosit. Za v službo ravno niso.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 12.7.2008 12:08:49
|
|
|
|
helloKitty
|
Dejte povedat kje prodajajo Ipanemo razn v Štiflu?
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 12.7.2008 12:46:36
|
|
|
|
NevenkaP
|
Največja izbira je v Peku. Nekaj sem videla tudi v Yello in Humanic.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 12.7.2008 15:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni so ok. Imam pa roza japonke.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 12.7.2008 15:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Men niso nic posebnega, dam raje za Crocse ali pa Cool japanke, ki so vsaj udobne. Ipanema so udobni in to zelo, no vsaj meni. Meni pa ne. Imam tele bele z brazilsko zastavo, pa se mi kar sezujejo, pa kar naprej se spotikam - pa mi niso preveliki. Saj mehki so ze, samo me moti, ker so pascki plasticni. Lanske rjave z zlatimi pascki ima pa sestra, pa mi sploh niso fajn, njo pa tudi kar naprej zulijo. Skratka, meni niso vsec, no Coolove so mi bolj fajn.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 12.7.2008 19:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Men niso nic posebnega, dam raje za Crocse ali pa Cool japanke, ki so vsaj udobne. Ipanema so udobni in to zelo, no vsaj meni. Meni pa ne. Imam tele bele z brazilsko zastavo, pa se mi kar sezujejo, pa kar naprej se spotikam - pa mi niso preveliki. Saj mehki so ze, samo me moti, ker so pascki plasticni. Lanske rjave z zlatimi pascki ima pa sestra, pa mi sploh niso fajn, njo pa tudi kar naprej zulijo. Skratka, meni niso vsec, no Coolove so mi bolj fajn. valda, vsak po svoje, enim tko paše drugim drgač . jst imam te od Gisele Bundchen in so res super.
< Sporočilo je popravil poopsika -- 12.7.2008 19:58:40 >
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 13.7.2008 22:15:11
|
|
|
|
nanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Po takšnih(roza)... ... in takšnih... ....sem danes kupila takšne... .....in imam namen kupiti še te... Je še kakšna Ipanema navdušenka na ringaraji? V njih noro dobro hodim in ne bi jih zamenjala za nič. (no, morda za Crocs, če bi bili cenejši) Lepi
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 14.7.2008 12:49:22
|
|
|
|
Katey
|
Ravno te ki si kupila nazadnje sem jaz kupila na začetku poletja, pa mi žal niso preveč udobni za hodit, po določenem času e bolijo podplati, tko da sem šla nazaj na svoje stare/nove Havaianas japonke, meni osebno so boljše za hodit.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 14.7.2008 22:25:01
|
|
|
|
elizabeta p
|
Jaz mam sandale take kot ma Gisele na nogah, ampak črne in so mi super. Mehki, udobni, podplati nič ne pečejo.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 14.7.2008 22:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Je še kakšna Ipanema navdušenka na ringaraji? Jesam. Samo se nobenih nimam.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 14.7.2008 22:28:59
|
|
|
|
elizabeta p
|
Pol pa hitr v šoping. zdaj so še ceneje, k so razprodaje.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 19.7.2008 21:51:37
|
|
|
|
daisy
|
jaz sem si pa lani kar moške kupila. ženskih nimajo dovolj velikih za mojo nožico. lani sem bila res zadovoljna z njimi in niti 1x ožuljena, letos so me pa paščki svinjsko ožulili-sej ne vem kako je to možno.
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 19.7.2008 21:54:39
|
|
|
|
rija
|
jaz sem totalna ipanema fan samo roko na srce, mam lanske rjave z zlatimi paski Gisele B. pa so bolj mehki od katerih koli letošnjih letos pa sem nabavila črne sandale s srebrnim in bleščicami. ampak na nogah pa ima itak že celo poletje te rjave. sem probala havaianas....pa niso niti pol tak udobne kot ipanema. torej ostajam pri Giseli.
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 20.7.2008 9:29:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz sem totalna ipanema fan samo roko na srce, mam lanske rjave z zlatimi paski Gisele B. pa so bolj mehki od katerih koli letošnjih letos pa sem nabavila črne sandale s srebrnim in bleščicami. ampak na nogah pa ima itak že celo poletje te rjave. sem probala havaianas....pa niso niti pol tak udobne kot ipanema. torej ostajam pri Giseli. jst tudi
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 22.7.2008 10:50:13
|
|
|
|
ninataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica ....sem danes kupila takšne... Jaz sem si kupila enake In so super fajn. Moje noge so mi resnično hvaležne.
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 22.7.2008 15:39:19
|
|
|
|
helloKitty
|
Evo sem si jih danes kupila samo v bronz varianti.
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 22.7.2008 15:57:33
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty Evo sem si jih danes kupila samo v bronz varianti. te so pa res lepe,... kolk je pa kaj cena?
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 22.7.2008 18:18:15
|
|
|
|
helloKitty
|
26€ v Peku.
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 22.7.2008 18:20:25
|
|
|
|
Zamima
|
za 26€ dobim skoraj že zimske šolne , niso mi več tako zelo všeč
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 22.7.2008 20:47:59
|
|
|
|
Spiria
|
Tudi jaz sem kupila te z zadnje slikce, v zlatem odtenku, ampak sem plačala zanje istveno manj - 20 € z dostavo na dom preko spletne trgovine Superge.si. Sem jih že pomerjala v Tomas Sportu, pa se nisem mogla odločt zanje, potem doma mi je bilo pa žal in sem jih kar naročila. Sam mislim, da ti niso Ipanema. Imam tud ene Ipanema, navadne japonke in so res ful udobne, tudi po celodnevnem laufanju sem in tja noge prav nič ne bolijo ali pečejo
|
|
|
|
RE: Čvek za oboževalke Ipaneme 30.7.2008 14:32:24
|
|
|
|
* Mateja *
|
A mi zna katera povedat, kje bi jih lahko dobila v Umagu, ker sem lih tle dol na dopustu. Pa menda imajo tle dol večjo izbiro! Hvala!
|
|
|
metuljcek27 (
84%)
(
16%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!