Anonimen -> Ah, ta Avstrija danes (11.7.2008 22:46:59)
|
Sma šla mal v šoping, v Graz. Najprej H&M in Toys'r'us- do sem je bilo še vse vredu. Potem pa Ikea- polomija od polomije. Nisma našla nič, v trgovini se težko znajdeš, zapirajo že ob 7.30, vse tko skup nametano,...nevem, al je tko sam trenutno, ko neki malega prenavljajo, al vedno. Par stvari sma našla in na blagajni je vse šlo skoz, razen ene košarice, ki jo je blagajničarka dala kar pod blagajno brez obrazložila. Midva sma si to nekako tko predstavljala, da so bli vrjetno razstavni eksponati. Nemško noben od naju ne zna(moj neki muti, pa bolše, da ne govori), tko da se nima mogla nič zmenit. Pol sma šla še po sladkarije v Spar in za te sma dala 27 evrov. Da dol padeš. Sma kupila še malico za na pot. Ker so trgovino ravno zapirali, je on nabavil salamo pa sir, vmes pa pokazal, katere žemljice naj vzamem. Nekam bele so ble, sm mislila, da zato, ker so bio. Se vstavima na poti nazaj na počivališču, začnema jest. Žemlje so nekam lepljive. Pa nama ni šlo v glavo, kako to. In pol moj prebere na embalaži, da bi se morale peči še 8-10 minut. Lakota je bla prevelika, zato sma kr te pojedla in se zraven še fino nasmejala. Sm se morala mal razpisat...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|