Merjenje sevanj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pupica -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:04:49)

Pozdravljene :)

Eno vprašanje imam. :zmeden2::zmeden2::zmeden2:Se je katera poslužila t.i.merjenj sevanj v stanovanju (tehnično in vodno sevanje).

Dobila sem klic po telefonu, da je merjenje 1 prostora brezplačno, ostalo po dogovoru. Pa me zanima kako to izgleda :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Mogoče katera ve, kako se da potem vplivati na to sevanje??:ups::ups::ups: Ker mi nič ne pomaga, če bo samo izmerjeno.

LP

:kuza:

Una -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:18:51)

Mi smo dali zmerit. Pove ti, kje ni dobro imeti postavljene mize, kjer delaš, kavča, oz. vsega, kjer si dolgo, ker drugače si 'podvržen' sevanju. Kupiš lahko podloge za posteljo, ki zares pomagajo, vendar so zelo drage. Moja mami si je kupla tut neko podlogo za stol v službi, ker je na točno tistem mestu, kjer dela, močno sevanje. Aja, pa še za v avto se da dobit, ker je tam tok elektrike, da če si daš uro za merit srčni utrip ti ne dela. Ampak to se splača, če si skos v avtu (da si velikm na poti).

Malo na hitro sem odgovorila, ker se mi mudi, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.
LP, Una

ZARA -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:19:08)

...a to je to k pride radiestezist :ups:??
A KERA TO OBVLADA???

NENAJANI -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:23:33)

Ja Zara to je radiestezija! Moj :love: hodi na predavanja!8)

ZARA -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:25:49)

...no k bo obvladov,ga kr k men posl 8)!!
Dej mal vec povej,no...
Sorry pupica k se spet umesavam,ampak res me zanima...

NENAJANI -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:29:49)

Kaj te v bistvu zanima?
Ne bom ti nakaj razlagala, bom raje mojega prosila naj ti razloži, ko bo prišel domov. Je šel v trgovino mi po hot dog!!!!!:ups::love::love:

Pupica -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:30:02)

Una a to kar je tvoja mami kupila za stol, veš mogoče kje se kupi?

NENAJANI a pol on tut to dela?:)Vama je doma kej zmeril?;)

Pupica -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:31:52)

o ste hitre...ne ZARA nč me ne mot, sej le jaz ne vem kako kaj vprašat:ups::ups::ups:. ZARA a ti si to dala merit? če nisi ti lahko dam cifro od tega k bo k nam pršu...sam je redkobeseden:ups:...pa raje tu vprašam....:zmeden:

ZARA -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:32:18)

ja isto k pupico...dej ga ti za PC posed pa naj on mal nalozi...k bo imel cas...nej kr sem napise...OK??

NENAJANI -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:33:28)

Moj še ne dela, bo pa v kratkem dobil te aparatke in dovoljenje! Smo pa zmerili in tam kjer spiva je en nagravžen vozel in to je bil glih na mojemu buhiju. Sva zamenjala pozicije, se obrnila in vama povem, da spim veliko bolje!!!!!9nebesa
Sem sicer sprva mislila, da je to ena velika nategavščina, pa ni!!!!!!!!8)

Pupica -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:46:33)

Kako pa zdaj on spi???:)-:)-:)-

TaRe* -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:52:38)

pupica...bod poskusni zajc ti,pol boš pa povedala...
Jaz bi pa pikicama zmerla..men se Re x krat na noč zbudi.Ka pa če mamo mi tud kak vozu..:zmeden:Samo morm:love:zjagat od hiše...on to nč ne vrjame.:kuza:

NENAJANI -> Merjenje sevanj (26.2.2005 9:54:17)

Pupica, sej nisma tk zamenjala pozicije. Tam kjer sva imela prej noge imava sedaj glavo!!!!:)-:)-:)-:)-:)-
Tare, možno.:zmeden:

Jančika_ -> Merjenje sevanj (26.2.2005 10:23:27)

Midva sva dala to naredit pred letom pa pol - ista fora, en prostor zastonj, odtalo po dogovoru. Sva rekla, da škodit ne more, čeprav sva dvomljivca.

Izkazalo se je, da je v spalnici ravno čez moj trebuh potekal križ dveh sevanj. Takrat sva se že pol leta trudila zanositi, potem sva posteljo prestavila (za en meter v levo in pol metra gor), naslednji mesec pa sem zanosila. Ne vem, če je to imelo kako zvezo, ampak ajd,recimo da:)-.

NENAJANI -> Merjenje sevanj (26.2.2005 10:30:47)

No pa naj vam še js povem kako je s tem. Podjetje full point zaposluje vse mogoče tako imenovane "radiesteziste", ki pa velikokrat sploh pojma nimajo kaj sploh sevanje je. Taki "radiestezisti" vam bodo našli sevanje še na sekretu, sam da bi zaslužili, o kakem močnem in škodljivem sevanju pa ni ne duha ne sluha.
Sevanj je več vrst: poznamo zemeljska sevanja, kozmična sevanja, sevanja geoloških prelomnic, elektromagnetna sevanja... Vendar pa vsa sevanja niso škodljiva za človeka. Od intenzitete, polarnosti stanovanja in od polarnosti človeka je odvisno ali bo neko sevanje oz. križišče sevanj škodljivo za človeka ali ne.
Pravi radiestezist izmeri sevanja, polarnost stanovanja in polarnost človeka, kar pa večina agentov, ki ponujajo podlage in zaščite nima blage veze.
Sam se ukvarjam s klasično in novejšo radiestezijo tako da vam lahko iz prve roke povem kakšno je stanje. Večina prodajalcev vam bo namerila nevemkakomočna sevanja samo, da bi vam prodali svoj izdelek, pa če sevanja tam sploh ni in bodo s tem vam škodovali. Vendar jih to ne zanima, ker denar je denar!
Če vas pa še kaj zanima me pa kr vprašite!

ZARA -> Merjenje sevanj (26.2.2005 10:31:56)

aha jst mam zihr kozmicno sevanje 8)...

NENAJANI -> Merjenje sevanj (26.2.2005 10:32:54)

Po čem sklepaš?????

ZARA -> Merjenje sevanj (26.2.2005 10:34:03)

ne vem dobr se mi slis,hehe!

Gina -> Merjenje sevanj (26.2.2005 10:43:43)

Mene pa zanima, a lahko kje izmerijo, koliko seva telefon? Jaz sevanja čutim in ko smo dobili nov telefon, me je po pol ure čvekanja vse bolelo, pa tel. se je pregreval. Ko sem ga reklamirala, so seveda rekli, da ni nič narobe z njim. Zdaj imam sicer novega, enakega, pa je sicer malo boljše, dobro pa še vedno ne. Kje se da izmerit sevanje? Niti en mobi ali navadni telefon ne seva tako kot tale Siemesov Gigaset.

NENAJANI -> Merjenje sevanj (26.2.2005 10:49:02)

Ja to se da preprosto izmeriti, med drugimi tudi jaz izvajam te meritve. Na splošno pa telefoni, predvsem mobilci, zelo škodljivo delujejo na ljudi. Njihova sevanja lahko primerjamo s sevanjem televizije. Aja, drage nosečnice, da ne bo pomote, na to temo odgovarjam Jani, fant od Nene:).

Pupica -> Merjenje sevanj (26.2.2005 12:10:48)

O Jani, kuko bi mi tebe mal k nam domov spravili:)-:)-:)-:)-:)-:)- NENA HECAM SE oz.ne resno mislim, vaja povabim na obisk:bravo::bravo::bravo::bravo:

pa bajalice prinesita namesto vabila;)

Ja a pol praviš JANI, da nartabolš da to pokveko ne naročim,ker jaz vem samo to, da zraven prinese kovtrček z magnetki, iz merina volne, ki stane 100.000 sit za 190*90:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Ne more mi pa zagotovit, da bo boljše:(:(

Anonimen -> Merjenje sevanj (26.2.2005 14:38:17)

Naj se še jaz oglasim - najbolje se mi zdi da tisti ki meri sevanja vse to z nihalom izmeri in pove kako in kaj. Konkretno pri nas smo ob rojstvu hčerke od tete dobili zaščito - piramido kerock(upam da sem prav napisala), ki se jo postavi v stanovanje. Seveda nam je celo stanovanje izmerila z nihalom, natančno povedala kje je sevanje in kam je treba piramido postavt. Pa še to - veliko je odvisno od položaja postelje kako spite - ko sva jo prestavila spim preverjeno bolje - prej je šlo sevanje ravno čez mene. To sevanje na dolgi rok škoduje. Sicer sevanja s piramido nismo čisto odpavili, smo ga pa zmanjšali.
Če je kdo z območja gorenjske mu lahko posredujem telefonsko od fantove tete,ki res zna svetovati in meriti sevanja(se tudi ves čas izobražuje),dela pa to že precej let.

viv_ -> Merjenje sevanj (26.2.2005 19:31:25)

Pupica, pri meni je enkrat eden meril (sem se zmenila na sejmu Alpe-Adria) in je ugotovil, da najbolj seva klavit... Ja prosim no! Ampak pogem ima rešitev, ti takoj ponudi neke vzmetnice in mreže za pod posteljo in ne vem kaj še vse...

Energetsko mi je pa kar moja mami merila - ja mal "čarovnica" :)- Tako da smo postavili posteljico na pravo mesto, pa najino posteljo...

Pupica -> Merjenje sevanj (26.2.2005 20:36:27)

Tassy evo sem ti privat pisala.

viv kaj je to klavit:ups::ups::ups:ja čist sem blont:ups::ups::ups::)-

Ja sej pri teh je tudi tako, takoj ko ugotovi sevanje ti ponudi rešitev, neki nadvložek.za ostalo stanovanje pa na principu "znajdi se!":grrr::grrr:

In kako je mami to pogruntala:)-:)-:)-se tut kej privat ubada s tem?:)-:)-:)-

Anonimen -> Merjenje sevanj (26.2.2005 20:47:27)

Pupica, klavir:)-

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>