CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Punce, ne se no tolk zgražat! Vsi imamo sladko radi in ... ja, na sami pediatrični v LJ malim, do enega meseca dajejo na dudo in v usta samo glukozo, da jih pomirijo in lahko delajo, kar je pač treba!!! Ne bo ga kr konec od tega! Valda da alko in podobne zadeve, ki uničujejo možganske celice ne! Sladkor pa ne škodi! Tudi v materinem mleku ga je ogromno, mogoče več, kot v evrokremu!!!! Pa brez kontra komentarjev prosim, sej če vsaka pri sebi pomisli...ko boste na tem, da ne spite par mesecev skup, al pa se vsak dan ukvarjate z malčki, ki se non stop jočejo, boste tudi iskale kake take rešitve....Kak smo pa mi preživeli?,,, moj bo kmal star eno leto, pa spi že ves čas tak, da je katastrofa. zadnje čase se vse to samo slabša. sama ga tolažim čez noč, prav tako sem bolj kot ne ves dan sama doma in zanj skrbim, poleg malega pa moram opraviti še tisoč drugih stvari. in včasih ma mali kar hude napade jeze in joka. pa mi sigurn ne pade na pamet, da bi mu devala evrokrem. pa tud mi ne pravit, da to ni nč kej takiga. pol tud ni nč kej takiga, če mu kr svinjski šnicl ponudim. sam da žuli neki v ustih pa da je tiho. adijo, pamet. sej vredi, če si poskušaš nekak vse skupi olajšat, samo ne pa na tak način. ker ta hrana za dojenčke NI primerna. glede sladkorja v mleku in evrokremu si tud nekak slabo poučena... Kolikor vidim imaš samo enega otročka... ja in??? poleg tega, da si očitno sledila v šoli pri matematiki in tako zdaj pokazala, da znaš šteti, nevem, kaj mi hočeš povedat. jaooo....hehe Ja, metuljčica, si boš še morala kakšnega umislit, da boš "pametnejša" ratala Svašta ...