Počitnice na morju v slabem vremenu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Abby -> Počitnice na morju v slabem vremenu (11.7.2008 15:33:28)

Ker nisem posebno izkušena dopustnica, vas prosim za pomoč in nasvet. V nedeljo odhajamo na enotedenski dopust na SLO obalo (Fiesa). Vremenska napoved je zaenkrat dokaj slaba. Do zdaj se mi še ni zgodilo, da bi imela slabo vreme na dopustu in o tem niti nisem kaj dosti razmišljala, me pa pošteno skrbi, kaj bomo z otrokoma (3 in 6 let) počeli v deževju. Kaj posebnega igrač ne bomo imeli s sabo, tudi ne bomo imeli TV niiti računalnika, družabne igre so sicer opcija, ampak ne tudi za triletnika. Ali ima kdo med vami kaj izkušenj s takimi situacijami? Kaj se lahko počne tam doli? Kam se lahko gre?

Hvala za vaše odgovore.

majcci -> RE: Počitnice na morju v slabem vremenu (11.7.2008 16:39:44)

Nam se je to nekajkrat že zgodilo, ko smo bili na morju v Izoli (ni važno kdaj smo šli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]).
Drugače pa smo bolj športno preživljali čas - sprehodi, obisk solin, Pirana (akvarij, čeprav ni kaj posebnega), Portoroža, kino, Koper,...
Lahko greste tudi na kakšen zaprti bazen - mislim da ga imajo v Žusterni in v Strunjanu (verjetno še kje)

katjes -> RE: Počitnice na morju v slabem vremenu (11.7.2008 21:10:16)

Lahko se greste tudi kopat v kakšen bazen - v Portorož, Bernardin, Žusterna.
Pa na kakšen izlet pojdite - Postojnska jama, Lipica!
Lep dopust!

staši -> RE: Počitnice na morju v slabem vremenu (11.7.2008 23:09:19)

ker ste že na obali  pojdite tudi v  ŠKOCJANSKE JAME  Zanimiva za otroke in zraven je tudi dobra restavracija

Anonimen -> RE: Počitnice na morju v slabem vremenu (12.7.2008 0:14:33)

Akvarij v Piranu prenavljajo. Vzemite palerine in skornje, malim bo ziher zabavno. 

blustar -> RE: Počitnice na morju v slabem vremenu (14.7.2008 10:08:47)

Kaj pa doma delate, ko je dež?

Mi zdaj vedno na dopust vzamemo samo knjigice (tudi za na pot pridejo prav), igrač ne vlačimo več s sabo. Smo pa včasih jih kar dosti. Saj gotovo tudi kakšne igralnice obstajajo za primer slabega vremena.

Nika v službi -> RE: Počitnice na morju v slabem vremenu (14.7.2008 12:13:49)

Z obiskom bazena (Žusterna, Strunjan, Vodni park Bernardin, Lifeclass...) ne moreš zgrešiti.

Tudi kak skok v igralnico in na kavico se da narediti v takem grdem vremenu. Mi smo npr. šli v Supernovo v Koper...

Če res prav ne lije, potem pride vsekakor v poštev tudi sprehod v dežju....

Čim več sonca vam želim!

Stran: [1]