Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 21:39:24
|
|
|
|
ursalara
|
Mnenje profesionalnega slkopleskarja: Daj povej mi z kakšnim materijalom ti je to delal?Po sliki sodeč je bil to jupol v tonu. Nadaljni ukrepi-to se lahko prekrije za to bi bila najboljša varijanta poiskati barvo sigma -perfex ki ti jo seveda tudi namešajo v željenih tonih. Mojega zanima koliko ti je slikopleskar računal za tole dekoracijo? Če rabiš še kakšno pomoč se lahko obrneš na naju!
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 22:11:57
|
|
|
|
arabela*
|
niti malo mi ni všeč.Sori
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 22:34:04
|
|
|
|
Andra
|
imam občutek, kot da bo glih kar počila stena.... jaz se sploh nebi dobro počutila v takšnem prostoru... Za moje pojme, nujno še nekrat pleskat stene, vsaj jaz bi!
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 22:58:30
|
|
|
|
Zojaaa
|
Meni je všeč. Zakaj bi moralo biti vse monotono? Data not turkizno ali belo pohištvo (pač kakšne barve so na steni, brez rumene, ker jo bo preveč - mogoče samo kakšen majhen okrasek kje rumen). Na sliki ki je porisana, ne dajajta slik, samo pohištvo. Rumena stena naj bo prazna da pride do izraza. Ne dajajta drugih barv, mogoče kakšno umirjeno, mogoče bi dobro prisšel tudi kakšen oranžen vzgalavnik. Sama imam spalnico v belo - rdeči verziji z staro rumeno omaro, rdečo sedežno in zelenemi dodatki. Prav hudo pride.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 23:03:09
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz imam barve sicer zelo rada, ampak tole je pa žal skregano z estetiko Verjamem, da v živo niti ne zgleda tako grozno, ker tudi jaz opažam, da kljub temu, da imata moja dva take nežne sladoledne barve (rumeno in zeleno), na fotki zgleda velik bolj temno in grdo. Skratka jaz bi tole malerjevo skrpucalo še nocoj preštrihala
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 23:06:13
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zojaaa Sama imam spalnico v belo - rdeči verziji z staro rumeno omaro, rdečo sedežno in zelenemi dodatki. Prav hudo pride. To ti pa verjamem
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 23:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
joj nikakor mi ni všeč, ful sem živčna ko tole gledam, kar v glavi se mi vrti Ubogi otročiček, če bo moral v tem spati, menim, da se tu ne bo dobro počutil.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 23:24:35
|
|
|
|
cindy
|
Tvoja ideja z dvema barvama je bila boljsa narisi se kaksno slikico ce je malim vsec ali nalep kaj pa bo . Ne pa to packarijo hitro prmalaj in drugic poslusaj sebe.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 11.7.2008 23:50:30
|
|
|
|
massylou
|
Grdo je. Ena sama zmeda. Pa skoraj strašljivo. Če bi bla spet dete, bi se ziher cel cajt drla, če bi me v tako sobo dali.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 12.7.2008 0:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, meni je grozno
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 12.7.2008 9:02:14
|
|
|
|
jakaracman
|
Grdo, kako si lahko sploh pustila, da konča?
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 12.7.2008 9:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
GROZNOOOOOOOOOOOOO mi je.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 12.7.2008 9:51:47
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 A je ta malar kkšnga ruknu predn se je spravu pleskat Prej bi rekla, da je kaj skadil
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 7:46:25
|
|
|
|
Shorty_
|
Anckabanca kaj ste storili
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 9:24:27
|
|
|
|
Zamima
|
Saj ni tak slabo , nekaj posebnega, ampak jaz sem bolj za klasiko, tak, da največ dve barvi pa lepo ravno brez čičk čačk . tole je čist odvisno od okusa.
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 9:32:37
|
|
|
|
hugolina***
|
Mene pa samo nekaj zanima. A malar si je to kar sam izmislu al kaj Pa ja ponavadi naredi po željah stranke. Verjetno ni šel kar sam naredit take stene verjetno je upošteval tvojo željo ali se motim
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 9:46:14
|
|
|
|
barika
|
a bo malar tole packarijo popravil na svoje stroške??? mogoče bi bilo ok, če bi bila samo ena stena takšna, tole je pa malo preveč (čeprav na pomanjšanih slikah se fajn vidi, v živo more bit pa groza)
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 10:21:53
|
|
|
|
Sonnja
|
meni tudi ni kot bi kdo kar tako na silo pobarval.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 10:26:53
|
|
|
|
srki
|
Že res, da je nekaj posebnega in čisto seka ven, samo za otroško sobo se mi zdi pa to preresno oz. preveč načičkano, če golgo gledam, se mi začne kar blesti pred očmi.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 12:03:07
|
|
|
|
murkica
|
Meni res ni všeč...
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 12:19:50
|
|
|
|
gojska
|
menim, da se je pleskar zelo potrudil in lepo naredil. Žal pa ni bil dobro s stranko zmenjen. Zdaj, če je delal na zaupanje mu ne moreš težit, da je tole packarija. Packarija ni, pač večini ni všeč. Ne moreš nikogar, ki dobro naredi odpikat zaradi drugačnega okusa.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 12:31:39
|
|
|
|
gajka
|
Hmmm, mene bi preveč živciralo tako steno gledat. Prav nič pomirjujoča ne deluje. Žal!
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 12:31:50
|
|
|
|
Mojca20
|
Slikaj kasneje, ko bo pohištvo, sedaj ti ne morem povedati, sigurno bo potem ful dobr!
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 13:16:51
|
|
|
|
Lenny
|
ŽIVČNO To je bilo prvo, kar mi je padlo v glavo, ko sem videla slike. Meni ne sede.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdi tole? 14.7.2008 14:03:54
|
|
|
|
Dadi
|
Ufff tudi zame je tole preveč konfuzno...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?