Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 1.8.2008 10:55:37
|
|
|
|
tina a
|
- skupni zajtrki, kosila in večerje (doma neizvedljivo) - pitje jutranjega kapučina v tišini in miru - dobra knjiga na plaži v senci - mir pred otroci (veselje ko dirkata cel dan ali po kampu ali po plaži - hvala bogu, da sta že tako velika ) - vsakodnevni večerni sprehodi in najbolj pomembno - nemoteno in kvalitetno preživljanje skupnega časa kot družina (brez obremenitev, laufanja, telefonov in obveznosti) ... samo jaz in moj ter mojadva otroka .... BALZAM
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 1.8.2008 10:56:23
|
|
|
|
PIRANJA
|
O Janička, fotka s pogledem je res svetovna. In res se ti začnejo cediti sline po moorju. Še malo pa odrinemo tudi mi. Meni pa boža dušo zrak in prelepi pogledi na morje, najbolj pa mi jo poboža morje, ko se v vročini vržem not
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 1.8.2008 11:06:47
|
|
|
|
baguSka
|
petje škržatov z zasidranega colnica sredi zaliva..... zvecer ko zacne soncek zahajat... al pa ko te zgodi zjutri prepudijo....
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 1.8.2008 14:21:24
|
|
|
|
HuAnita
|
Meggica - jza še vedno pravim, d aje dopust v glavi. Ni treba na morje, to bi lahko doživela tudi doma - se je pa včeraj celo zgodilo Je sti deco peljal k babici spat - po dolgem času so se spucana tla svetila več kot 12 ur No, dopust = lenarjenje (ne v telesnem smislu, ampak da se mi ni treba ubadati z pucanjem, cunjami, kuhanjem --- zdaj me boste ene kritizirale, ampak meni se včasih na dopusti enostavno ne da kuhat južne, pa pojemo pač kako sadje, zelenavo, ali celo kebap --- deca itak v vročini skoraj nič ne pojejo...), kako branje v miru, malce ohlapnejši režim spanja zvečer - če omagata na morju ob 22. uri, ker šotorska krila pač skoraj nič zvoka in svetlobe na zadržijo, je potem drugi dan MIR do 8. ure Najlepše pa mi je bilo letos v Loparju ----- kuhala je tašča, deca pa so se tako zaigrala na mivki, da neviđeno Mali po 3 ure ni pisnil, samo gradil je, Capinka pa je sklenila kar nekaj (zame učinkovitih ) prijateljstev, zdaj pa jo vse na to foro, če kaj noče, češ da ona punčka z morja pa to naredi.... Pa ko smo bili sami, brez tašče, ko sva se zvečer zleknila pred šotor, deca mirno spala, na spalki opazovala zvezdne utrike........ Pure pleasure!
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 1.8.2008 14:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj vam boža dušo na morju? Vsak letni cas, ki ni poletje. Poletje pa pac odradimo . Kar je treba, ni tezko .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?