Mleko iz zmrzovalnika-bljaaaak! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

HuAnita -> Mleko iz zmrzovalnika-bljaaaak! (25.2.2005 21:26:02)

A katera ve, zakaj? Kot skrbna mamica sem si že od prejšnjega tedna črpala malo po malo po dojenju in ponoči, pa spravila v zmrzovalnik, da sem :muca: zagotovila 2 obroka, kolikor sem bila zadržana zaradi priprav na krst. Mama ji je mleko zagrela, ni pa ga poskusila, dokler ni ta mala zbruhala ven, pa ful jokala.
Poskusila sem mleko-blkaj-napol že kisla smetana...
Ko sem prišla po njo, je bila živahna:((, kako me je bila vesela. Dojila sem jo, pa se mi ni zdelo nič narobe.
A bi jo lahko zastrupila s tem?:(( meni je tako hudo. Ampak če je zbruhala in če je živahna, je ok? Kaže pa ful jezik, česar do nocoj ni počela, zato me je strah, da jo kaj boli...

Anonimen -> Mleko iz zmrzovalnika-bljaaaak! (25.2.2005 21:36:50)

Ja mleko iz zamrzovalnika je res grozno. Meni je bilo čudnega vonja, okušala pa nisem. :zmeden:

Je pa res, da je moja v večini v začetku jedla samo mleko iz zamrzovalnika in je poznala le to. Boga!!!

Tvoja mala pa verjetno tega okusa ne pozna in je pač zato zavrnila!

Bojana

Jančika_ -> Mleko iz zmrzovalnika-bljaaaak! (25.2.2005 21:38:23)

Jaz sem vse zmetala stran - katerokoli vrečko sem odmrznila, je mleko imelo obupen vonj in kovinski okus. Zakaj? Beats me!

Po moje ji ni nič, jezik pa kaže iz samega veselja.:)

frutka_ -> Mleko iz zmrzovalnika-bljaaaak! (25.2.2005 22:18:45)

Pri nas je bilo podobno. Ugotovila sem:

:bravo:mleko odtaljuj pod mlačno-tekočo vodo

:bravo:ne mešaj, dokler mleko v celoti ni odtaljeno. Premešaj čisto nežno

:bravo:melka tudi ne pogrevaj preveč, ampak naj bo mlačno

:bravo:meni je bilo full hecno, ko sem videla, da se gor naredi smetanca

Ko sem usvojila vse te točke sem malega že navadila, da večerja kaj druga kot moje pogreto mleko. Poskusili smo tudi z vsemi adaptiranimi mleki ampak mu je vse bljek!:zmeden:. Tako mu moja mami skuha za večerjo, če prespi pri njih, rižev gris in ga poje na žličko.

Zastrupila pa se gotovo ni. Saj to je le skisano mleko...joj, če se spomnim, da sem jaz mojemu tudi to tiščala v usta...pa v druge flaške prelivala...Eh!:zmeden:

Natas@ -> Mleko iz zmrzovalnika-bljaaaak! (26.2.2005 13:32:56)

sAMA SEM ZAMRZNILA 3 VREČKE IN VSE TRI ZMETALA STRAN. pRVič sem celo poskusila in sem skoraj bruhala, drugič in tretjič pa odtajala in povohala in je smrdelo, tko da je šlo direkt v smeti.ž
Lp

Stran: [1]