Končno imam slikico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Meceno -> Končno imam slikico (25.2.2005 21:19:11)

Sem ravno album uredila z dvema slikicama od danes zjutraj ko sem se vstala , nisem se pa zvečer slikala , kot sem obljubila , ker je trebuh isto velik ,:( še nisem jedla ko sem iz predavanj prišla .:zmeden:
No kakšen se vam zdi za 19.teden.

Lp :nosecka:

biba77 -> Končno imam slikico (25.2.2005 21:33:16)

:bravo::bravo::bravo::bravo: Lep. :bravo::bravo::bravo::bravo:

NENAJANI -> Končno imam slikico (25.2.2005 21:36:01)

9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:
ZELO JE LEP!!!!!!!!!!!!!!

Mojca20 -> Končno imam slikico (26.2.2005 7:31:27)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
LUŠTKANO

Anonimen -> Končno imam slikico (26.2.2005 8:45:28)

Lep buhi :bravo: ampak madonca a kaj ješ, saj si kot trska? :)-

CIPRESA -> Končno imam slikico (26.2.2005 9:06:41)

Ja Meceno, jaz imam ponavadi tak trebuh, ko se res ZELO,ZELO najem ali ko sem imela menstro, a si prepričana da imaš notri vse kar imamo veliki???????????? HAHAHA
Bom še jaz probala preskrbet kakšno sliko.

LP CIPRESA

Meceno -> Končno imam slikico (26.2.2005 16:41:03)

Bom eno fotko zvečer naredila ko je bauhi velik , sej od hrane , vode , sam je hecno ker nimam prostora in potem jem res na obrokice ker me hoče raznesti oz jem non stop ko kura.:)-:)-:)-:)-

No , pa da vidim tvoj buši CIPRESA , daj hit gor . Samo a si predstavljate da moram nosit modrček 75E, :)-:)-:)-
Ja punce , se bojim da bodo zizi večji od bušija oz so že :((

Lp :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

CIPRESA -> Končno imam slikico (26.2.2005 17:43:08)

Meceno!!!!!!!!!

Kako drugače lahko prilepim sliko v album, če nimam digitalnega fotoaparata. Ali je samo tako možno?

cmokec -> Končno imam slikico (26.2.2005 17:43:50)

Meceno, meni se zdi tvoj trebušček majhen, pa ne mislim, da je kaj narobe. Mogoče zato, ker si tako suha. Ugibam. Samo po sebi sklepam, ker me je prvič, kot sedaj drugič kar razgnalo, ko sem zvedla, da sem sigurno noseča. Je pa luštkan, tako kot vsi trebuščki.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

Meceno -> Končno imam slikico (26.2.2005 17:50:58)

Slikico žal ne gre drugače gor dati kot z digitalcem ,oz mi je fant rekel da je možno če imaš skener , da sliko skiniraš.

CIPRESA -> Končno imam slikico (26.2.2005 18:50:21)

Ja tega pa mam, tko da najprej se moram slikat, slike razvit, jo skenirat in prilepit - saj bo samo ne tako kmalu kot z digitalcem.

Hvala Meceno!

dory -> Končno imam slikico (26.2.2005 18:57:51)

Luskan...spicast....hehe to bo ziher fant :):)-

Meceno -> Končno imam slikico (26.2.2005 19:01:05)

Imam še eno novo fotko od danes zvečer ,:bravo: sam ne vem no , sem že prej nekam napisala da naš digitalec goljufa , imam večji trebušček kot je tle videt :zmeden2: , sicer je moj rekel da je taki :(, samo se jaz počutim full napeto ,ker pladca ni in in , še za deci vode zdej ne :((:((:((

saba -> Končno imam slikico (28.2.2005 9:13:37)

ma jaz :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

imam že zdaj večji buši:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

o madonca kaj še bo, ko se pa najem pa ga mam kot da bi bla 6m noseča.

lp
saba:pujs:

rouzi -> Končno imam slikico (28.2.2005 12:24:18)

no ekola, jaz sem v istem tednu 19/3, pa imam ful bolj okrogel trebušček. samo je res da sem bolj okrogla tudi v stegna-v primerjavi s tabo. suhica!!krasen trebušček imaš-ja če pomeni špičast fantka, ga ti sigurno nosiš...
pozdravček

Stran: [1]