digifot (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

SaTiSa -> digifot (10.7.2008 23:06:25)

A katera ve zakaj dobiom z digifota slike, katere so na pol rezane (tak da je zgoraj pa spodaj na fot. ista slika)? Ali pa fali pol slike, ostalo pa je črno?

Anonimen -> RE: digifot (10.7.2008 23:06:58)

Ker so nekaj naredili narobe?? Kaj pa reklamacija? 

SaTiSa -> RE: digifot (10.7.2008 23:08:30)

To sem zdaj že drugič tak dobila. Nekaj je blo z tel. slikano. Mogoče zaradi tega?

Anonimen -> RE: digifot (10.7.2008 23:19:37)

Ne, to je njihova napaka. Jaz sem tudi dala par fotk z gsmjem razvit, pa je vse ok. Ok, zastopim, ce bi bile napacno odrezane (ker nisi nastavila v programu), ampak da je pa slika na pol podvojena, pa ne more bit tvoja napaka, razen, ce si tako poslala. 

SaTiSa -> RE: digifot (10.7.2008 23:22:21)

Poslane so bile dobro. Zdaj sem jih glih poslala par, pa bom počakala.

Če bo spet isto bom poklicala.

puncica -> RE: digifot (11.7.2008 8:43:19)

jaz bi verjetno takoj poklicala

kokoska007 -> RE: digifot (11.7.2008 15:00:16)

najbrž si naročila drug format (razmerje stranic) kot je fotografirano. potem pa ali režejo ali naredijo bel rob. poglej tu v CENIKU

Lianna -> RE: digifot (11.7.2008 16:59:51)

IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

najbrž si naročila drug format (razmerje stranic) kot je fotografirano. potem pa ali režejo ali naredijo bel rob. poglej tu v CENIKU

Se strinjam. Pomoje je to tvoja napaka, ne njihova.

SaTiSa -> RE: digifot (11.7.2008 17:09:10)

Gledala v ceniku, ali sem površne ampak nisem nič našla.

Pa to ni bil beli rob, ampak dupla slika, ali pa slika skrajno desno v zgornjem kotu, ostalo pa črno.

Lianna -> RE: digifot (11.7.2008 17:20:38)

IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa

Gledala v ceniku, ali sem površne ampak nisem nič našla.

Pa to ni bil beli rob, ampak dupla slika, ali pa slika skrajno desno v zgornjem kotu, ostalo pa črno.

A pa si slike kej preoblikovala predno si poslala? V tistem njihovem programu?

SaTiSa -> RE: digifot (11.7.2008 19:31:44)

Ne, ene so bile malo večjega formata

Anonimen -> RE: digifot (14.7.2008 21:37:12)

Ni ona kriva, ce ji narobe razvijejo fotko. Sem ze napisala, da ce je odrezana, da je to potem uporabnikova napaka, ker ne nastavi, kako naj sliko odrezejo. Ce ti pa del slike dvakrat natisne na en papircek in se to v desni rob, pa sorry, je mal tezje napak uporabnika, razen ce tako blesavo fotko poslje.

Stran: [1]