S katerimi barvami... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> S katerimi barvami... (25.2.2005 20:39:11)

...ste poslikale stene v sobah vaših malčkov? :zmeden:
Malemu namreč pripravljamo novo sobico.:bravo: Stene bom sama porisala z otroškimi motivi, pa ne vem, s katerimi barvami :zmeden::zmeden:
Tempere odpadejo. Torej...kakšne barve in kje ste jih kupile?
Hvala

NinaŠ -> S katerimi barvami... (25.2.2005 20:43:41)

Mislim, da je BAGI (naj mi oprosti, če se motim) ustvarjala umetnije po stenah, najbolje, da njo vprašaš.
LP

pravljica -> S katerimi barvami... (25.2.2005 20:49:28)

po moje z barvami v tistih majhnih plastičnih lončkih, ki so že sami tako živih barv (zdaj mi ne gre z jezika kako jim pravijo :zmeden:), drugače se primešajo k beli, ko se barvajo prostori

Tipi -> S katerimi barvami... (25.2.2005 20:53:36)

tu si preberi:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=20789&msg=163534&idk=101

puri -> S katerimi barvami... (25.2.2005 21:04:57)

Jaz sem kar Jupolu primešala par kapljic od vodenih barvic (več barve daš, temneje je):)

Pa veliko sreče pri ustvarjanju!

TaRe* -> S katerimi barvami... (25.2.2005 21:46:11)

hoj..
Jaz sem risala z barvami dipi/color/,to so take male flaške,barvo pa ponavadi mešajo v jupol,za barvasto steno.Te stanejo okrog 300 sit,vendar ni ne vem kakšnega izbora barv/zelena,rumena rjava,črna ,rdeča../,obstajajo pa še ene,katere so v večih odtenkih,so pa kar drage..okrog 900sit.
Kupila sem jih v trgovini,kjer prodajajo jupol,pa take stvari.
Risala sem pa nazadnje želvice.
/Lahko jih pogledaš v mojem albumu...Ta in Re malo tu malo tam./

TaRe* -> S katerimi barvami... (25.2.2005 21:47:47)

Sem se zmotila ,v albumu Tamy Lenka se najbolj vidijo na zadnji sliki.:muca:

Mojca20 -> S katerimi barvami... (26.2.2005 7:44:55)

Ja, mene pa zanima, a to tko dobr rišejo (npr. Bagi), ali so to kakšne šablone maybe???? Tudi jaz bi se kaj takega spravla, pa brez šablone ne bo šlo;)

india -> S katerimi barvami... (26.2.2005 8:52:47)

Mojca, jaz sem tudi vse stene,ki so v sobi fraj,porisala, pa to brez šablon, le s svinčnikom sem si najprej skicirala na steno,potem sem pa vzela Hobby art-ove akrilne barve,pa z njimi pobarvala.

TaRe* -> S katerimi barvami... (26.2.2005 9:47:08)

En praktičen nasvet..če ne gre z prosto roko..
Najprej poišči slikco,katero boš risala.;)
Povečaj jo na velikost,ki ti ustreza..;)
Potem pa jo obrežeš,da dobiš šablono.;)
Če še vedno ne gre,zrežeš ven še posamezne dele,tako da dobiš še notranjo šablono...mora ratat.;)
Jaz ta način uporabljam tudi pri tortah.Danes hočjo imet ljudje vse sorte..ni,da ni.Pol pa na tak način lahko vse narišeš,ali pa celo na koncu oblikuješ iz tega..pa smo vsi zadovoljni.:)

Anonimen -> S katerimi barvami... (26.2.2005 10:57:28)

Punce hvala.

Jaz sama rišem. Pravijo, da imam smisel... :ups:
Ko bo sobica porisana, vam jo pokažem v albumu.:)-

Stran: [1]