Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poliglotke na pomoč 11.7.2008 11:33:38
|
|
|
|
Freycha
|
nisem šla brati za nazaj če si že dobila, ampak če rabiš imam nizozemsko (NL), švedsko (SE) in francosko (FR) feferon (to je velika zmešnjava): NL peper, SE peppar, FR piment fort paradižnik: NL tomaat, SE tomat, FR tomate lubenica: NL watermeloen, SE vattenmelon, FR melone d'eau zel jabolko: NL groene appel, SE gröna äpplet, pomme verte
|
|
|
|
RE: Poliglotke na pomoč 11.7.2008 11:47:15
|
|
|
|
maliva
|
Ej, smo res, da ne boš dala čilijev gor!!!! Ti so zame rezervirani Peace, please , nikar se ne razburjaj po nepotrebnem, ker mi tvoji feferoni sploh niso všeč, neke druge slike pa zelo . Recimo 125 in 125 in še nekatere... Tule je šlo bolj za vprašanje ideje in všečnih slik. Hvala za razlago, mislim, da razumem. Na kaj boš pa natisnila sliko - trd svetleč papir (ala fotografije), ali platno, ali...?
|
|
RE: Poliglotke na pomoč 11.7.2008 11:51:10
|
|
|
|
Paštetka
|
Maliva, saj sem te hecala . To mi bodo vse uredili tam kjer se stem ukvarjajo. Jaz samo fotko z računalnika pošljem in mere. Kolikor so mi kazali, bodo natisnili na navadno polo papirja. Na otip je bilo nekaj takega kot šeleshamer oz. kot so bili včasih veliki plakati, prospekti.
|
|
RE: Poliglotke na pomoč 11.7.2008 12:01:41
|
|
|
|
maliva
|
OK, hvala. Če se prav spomnim, si iz Prekmurja... Tud jaz sem v bližini Mure (le na drugo stran). Kje boš dala tole delat? Lahko tudi na ZS, da ne smatrano spet kot reklama....
|
|
RE: Poliglotke na pomoč 11.7.2008 12:08:03
|
|
|
|
Paštetka
|
Nimam pojma katera firma. Vem, samo da nekje v Lendavi to delajo. Bom pa vse naročila v Il ambienti in potem ni tudi za to poskrbijo. Izmerijo, naredijo in zmontirajo.
|
|
RE: Poliglotke na pomoč 11.7.2008 12:46:55
|
|
|
|
Freycha
|
no ok, očitno nisi rabila več.....
|
|
|
|
RE: Poliglotke na pomoč 11.7.2008 13:59:06
|
|
|
|
Freycha
|
bratov trud... glede na to, da govori 8. jezikov, sem ga prosila, da mi to prevede..... prosim!
|
|
|
|
RE: Poliglotke na pomoč 11.7.2008 14:33:32
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Freycha bratov trud... glede na to, da govori 8. jezikov, sem ga prosila, da mi to prevede..... prosim! o marija se strinjam s tabo, ja. V pravem pomenu besede poliglot.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?