Volga
|
Na večih temah sem že opazila, pa tudi v večih medijih, skratka povsod...madona, kako ste pa tile ljubitelji živali vedno nestrpni do drugače mislečih da ne uporabim, še kakšne hujše besede. Je nekrat ena spraševala za nasvete, ker je mala prinesla domov eno muco, ki jo je našla v smetrnjaku, drugo je nesla domov pa njena prijateljica, baje, ker mama te punčke tega pač ni vedela. Skratka, želela je nasvete, kako se ravna s tako malo muco, pa so jo ljubiteljice živali po nekaj postih napadle, da zakaj ni odnesla domov še druge muce, če ni prepričana, da jo je odnesla ona prijateljica in da naj pokliče mamo od punčkine prijateljice kaj in kako, itd...skratka, nikoli konca. Torej, če ponudiš prst, zagrabijo roko. Ja kaj ne, zdaj bo pa kar cel svet skrbel za zapuščene mačke, skrbijo naj tisti, čigar so in tisti, ki jim je to v veselje. Ne pa da se mačke razapasejo po celi ulici in širše. Aja, jih je treba nafotrat, potem dat sterilizirat in kastrirat, pa ....kot pravim, nikoli konca. Barika, bolje, da odnehaš, ker te bodo zgrizle. mene so že parkrat, zato sem adnes samo tole povedala, zdaj bom pa tiho. Moje mnenje itak poznate. Aja, če bi pa že prašiča imela, bi ga imela pa zunaj, v svinjaku oz. v šupi oz. bi mu naredila neko zavetišče.
|