|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vdrte bradavice
10.7.2008 15:54:00   
irenchy
zdravo! sem v 28. tednu nosečnosti in opažam da sploh nimam bradavic oziroma so te vdrte. a se to  popravi ko začneš dojit al kakouser posted image  skrbi me da ne bom mogla fajn dojit, sej so nastavki ampak...mate kak nasvet kako si pomagat da ne bi ble vdrte? sama jih masiram pa nč kej ne pomagauser posted image

hvala za kakrškoli nasvet!
LP, Irena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vdrte bradavice
10.7.2008 16:21:39   
želva
Na začetku sem dojila z nastavki in je šlo brez problema, ko je bila malo večja pa sva kar brez, je že najdla nipl. Nastavki so res super.Brez skrbi

(odgovor članu irenchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 20:38:28   
mojsoncek
Jaz sem dobrih 10 mesecev dojila z nastavki, ker drugace ne bi slo. Raje tako, kot pa sploh ne.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2008 13:13:05   
Leiah
Jaz sem tudi mislila da bo kak problem, ker imam vdrte bradavice, ampak so otroci tako zverzirani da sploh ni problem.
Nastavke si bos skoraj sigurno morala kupiti, ampak ti priporocam da kupis silikonske (zgledajo nekako tako).
Jaz sem dojila z nastavki slab mesec, potem pa se je mali navadil in mi sedaj vedno zagrabi brez nastavka (posvoje je se bolje, ker ti 100% zagrabi tudi kolobar user posted image ).
p.s.
pomoje lahko nehas z masazo.

Lp

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2008 15:01:39   
Taula
Jaz dojim z nastavkom. Mala brez ne zna, sem probala že v P in doma pred kratkim. Imej nastavke kar za sabo v P.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 11.7.2008 15:02:11 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2008 17:30:15   
irenchy
hvala vsem! sem pomirjena, kar bo pa bouser posted image

ja masažo sm pa že opustila...

LP, Irena

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......