Telefonski priključek (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

honey -> Telefonski priključek (10.7.2008 9:45:31)

Ko smo se lansko leto preselili v novo hišo, z možem nisva vzela telefonskega priključka. Imava pač potegnjene cevi do hiše in omarico PTT na fasadi, zdaj pa bi bilo potrebno potegnit kable v omarico. Zdaj imava kabelski internet, zanimava pa se za Amis. Tam pa potrebujem telefonsko linijo. Amis ima zdaj neki paket, pri katerem ne potrebuješ Telekomovega priključka. Zdaj pa me zanima, če kdo ve, ali je res, da ti Telekom brezplačno potegne kable do omarice, če ne vzameš njihovega priključka (številke)? Ker to mi je rekla na Amisu. Ko pa sem klicala na Telekom, so mi rekli, da pač izpolniš naročilnico, da pridejo njihovi ljudje, potegnejo kable, plačaš 90 € in da dobiš številko. Kaj o kakšnem brezplačnem potegu kablov pa ni bilo nobenega govora. Slučajno kdo ve, kako je s tem?

potepinček -> RE: Telefonski priključek (10.7.2008 10:37:24)

Do hiše ti napeljejo brezplačno!

Nixxon -> RE: Telefonski priključek (14.7.2008 12:33:16)

Če vzameš, al kako?

Tudi mene to zanima, ker tam kjer sem jaz doma, ni več številke, ker jo je lastnik prenesel na novo lokacijo.

Za koliko časa se obvezeš, če nabaviš navaden telefon? Je tako kot pri ADSLu za dve leti, ali lahko kadarkoli zadevo prekineš?

martita -> RE: Telefonski priključek (15.7.2008 0:05:17)

Jaz skoraj ne verjamem, da bi Telekom karkoli brezplačno delal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

RoZala -> RE: Telefonski priključek (20.7.2008 16:57:57)

Nam so s Telekoma prišli kabel povlečt za 2 €(ali 3€, na spomnim se več) za meter.

kokoska007 -> RE: Telefonski priključek (22.7.2008 7:42:09)

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Ko pa sem klicala na Telekom, so mi rekli, da pač izpolniš naročilnico, da pridejo njihovi ljudje, potegnejo kable, plačaš 90 € in da dobiš številko.

ampak ti ne rabiš številke. tudi naročnine ne boš plačevala.
mi imamo sicer siol tv, ki je tudi na telefonski kabel, pa nimamo tel. številke in nimamo telefona.

Stran: [1]