Nenya -> RE: Neodgovornost (10.7.2008 13:38:15)
|
Mene ne moti, če se nekdo 'zabava' na večih koncih. Vsak ma svoj lajf. Na živce pa mi gre ko iz takih neresnosti pride otrok. Mislim, prosim, v tej dobi, da se ne morejo zaščitit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ker če človek ne more svojih nagonov kontrolirat kako se bo spoprijemal z vzgojo itd. Res je tudi, da če bi hoteli met vse pošlihtano bi izumrli definitivno, samo ko gledaš, bereš in poslušaš v kakšnih razmerah so eni otroci prisiljeni živet zaradi neodgovornosti svojih staršev, mene vse mine. Normalen odrasel, ko postane starš še zresni, spremni, postane odgovornejši. Vsakič ko sexaš z nekom bi se moral zavedati da iz tega lahko rata orok, to je POGLAVITNI namen spolnosti. Otroci, ki se rodijo takim staršem so pogosto vnaprej obsojeni na enako življenje ker se odgovornosti in normalnih odnosov preprosto niso imeli kje naučiti. Pa še to, ko spoznaš - tu mislim predvsem tiste ženske, ki vztrajajo s serijskimi f.kači, nasilneži in dovolijo, da jih partner vara, ponižuje in še kaj hujšega - da ljudje delajo s tabo tako kot jim dovoliš, pol maš šele šanso da kaj spremeniš. Dokler pa iz strahu, da ne bi ostale same ženske tolerirajo praktično karkoli ...
|
|
|
|