Mana -> žalost..... (26.2.2005 14:57:35)
|
Ne bodi žalostna! Po dolgem času sem se odločila,da malo odpišem in sicer tebi Sisy, saj sem tudi jaz dala čez vse te preiskave, preglede katerim so sledile operacije, in njim nova upanja in nova razočaranja in na koncu po dolgih 9 letih tudi ZMAGA. Tudi jaz sem mislila, da se meni kaj takega ne more zgoditi, saj imam iz prvega neuspelega zakona že enega skoraj odraselega otroka. Drugič sem si uredila lepo,srečno vezo kateri je manjkal le še :duda:. Po prvi izvenmaternični nosečnosti so sledili pregledi, slabe diagnoze, ki so jim sledile še operacije, med drugim tudi PAP3 in konizacija. Ker še vedno ni bilo nič mi je sledil IVF v katerega sem šla zelo optimistično, saj sem mislila, da glede na to, da že imam otroka se bo prijelo prvič.Velika zmota. Sledili so postopki-vsakič novo upanje in razočaranje. Toda šestič mi se je nasmehnila sreča in z njo veliko veselje. Vendar ne za dolgo, saj so se začele pojavljati krvavitve, nove skrbi in trepetanje za težko dobljeno pikico in do 16 tedna strah ob večnih, ponavljajočih krvavitvah. Po tem je bilo malo bolje vendar so me po 20 tednu ponovno prestrašili z kratkim MV. Pristala sem v porodnišnici na popolnem mirovanju, ki pa ga je prekinili bolečina : POPADKI v 29 tednu, ki so povzročili prezgodnji porod. Ponovno strah za mojo bebico, vendar sva obe imeli veliko srečo in moja:roza: je bila prava borka in preživela. Imela je 1250g in 38 cm.Danes po treh mesecih ima že 3850g in 50cm in je pravi :angel: Ker so me slabo ščistili sem bila v kritičnem stanju vendar sem spet imela srečo, saj so me rešili in sedaj po treh mesecih in enem tednu se prvič počutim odlično (vmes tudi viroza in uroinfekt), psihično sem bila v popolnem razsulu. Velikokrat stojim ob posteljici, jo občudujem in razmišljam o poti, ki sem jo prehodila, da sem prišla do moje deklice. Še enkrat bi šla. Rada bi ti povedala, da ne bodi žalostna,saj so odkrili kaj je narobe in bodo čimprej začeli delati na tem, da prideš do svojega sončka. Bodi močna in zdrži vse pritiske. Na tej poti je veliko oblakov in celo viharjev, a vedi, da za vsakim dežjem posije sonce.Enako vsem, ki se trudite in naj vas čimprej doleti ta sreča, ki je doletela mene. Z Mašo drživa pesti za vse. SREČNO mana in Maša.
|
|
|
|