Danes... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Jančika_ -> Danes... (25.2.2005 21:32:15)

Ja, pravljica, zdaj sem doma, v sredo pa sem bila čez noč v bolnici. Rekli so mi, da ni kaj naredit, samo počivat in čakat. Zaenkrat ni nič boljše, celo bolj krvavim.

NENAJANI -> Danes... (25.2.2005 21:32:24)

Joj, Lejla grozno mi je žal!
Jančika, tebi pa želim, da se bo vse čimprej uredilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rozica:

cmokec -> Danes... (25.2.2005 21:32:51)

:((:((:((:((:((:((:((:(( Hudo mi je zate.

cmokec

puri -> Danes... (25.2.2005 21:36:13)

Mene so tut hotli dat na čiščenje, ker niso nič vidli (no, samo pri meni je blo drugač, ker niso videli niti ploda, ker sem prišla prekmalu na pregled).
Bila sem že pripravljena za tja, pa so naredili samo še zadnjič ultrazvok in pikec se je kar naenkrat pojavil!

Kaj bi lahko blo, če ne bi še enkrat nardili ultrazvoka, ali bi me pa sčistili že en dan prej, pa raje ne pomislim!:(

Bogve, koliko pikic so že ščistili, čisto po nepotrebnem:(

india -> Danes... (25.2.2005 21:47:26)

Jančika, držimo pesti,d a bo vse O.K.!!!!Pa čimveč počivaj!!!:rozica:

mammika -> Danes... (25.2.2005 21:51:16)

uh madona to pa prvič slišim ...rajš nič ne pomislim na takle :hudicek:

Kenny -> Danes... (25.2.2005 22:08:46)

Lejla, tudi meni je hudo zate in malo pikico:((, jančika,zate pa držim pesti, da bi se vse dobro izteklo!:angel:

Nogavička -> Danes... (25.2.2005 22:31:35)

Lejla, kako žalostno.:(( Drži se.:angel:

Jančika, zate pa držim pesti, da bo vse v redu.:angel:

Tea

buča -> Danes... (25.2.2005 23:22:42)

nimam besed:((:((
obema mamicama in malima lupčka,pa držim pesti za vse 4:rozica::rozica::rozica::rozica:

LEJLA -> Danes... (26.2.2005 2:32:35)

Hvala vsem, ki ste se oglasile.

Gina, kaj bi dala, da imas prav.
Vendar mocno dvomim, da so se zmotili, ker ko ni bilo utripa, je naredil se nekaj posnetkov tako, da je dolocicil velikost in s tem starost pikice. Pikica je vsaj za 2 tedna premajhna. Druga stvar pa je, da ce bi bil vsaj 1% verjetnosti, da so se zmotili bi mi sigurno povedalali, kajti tukaj se res zelo bojijo tozb.
Tako da mi ne preostane drugega kot, da grem v cetrtek tja, ce se ne bo ze prej samo uredilo.
Lp

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]