saba01 -> malo za hec!!!!!! (25.2.2005 17:10:31)
|
Telefonski S.O.S. za uporabnike računalnikov (Odlomki pogovorov svetovalcev s strankami) Stranka: Halo, računalnik mi nekaj nagaja. Svetovalec: Kašnega pa imate? Stranka: Belega. *************************************** Svetovalec: Dober dan, kako vam lahko pomagam? Stranka: Datoteke ne morem natisniti. Svetovalec: Kliknite najprej »Start«... Stranka: Poslušajte, ne začenjajte mi zdaj s tako strokovnimi napotki! Presneto, saj nisem Bill Gates! **************************************** Stranka: Težave imam s tiskalnikom in sicer s tiskanjem rdeče barve. Svetovalec: Imate barvni tiskalnik? Stranka: Ne. ***************************************** Svetovalec: In kaj imate zdaj na monitorju, gospa? Stranka: Medvedka, ki mi ga je kupil moj fant. ******************************************** Svetovalec: In sedaj pritisnite tipko F8. Stranka: Ne dela! Svetovalec: Kaj natančno ste naredili? Stranka: Kot ste rekli: 8-krat sem pritisnil tipko F... ********************************************* Svetovalec: Vaše geslo je mali »a« kot avto, veliki »V« kot Viktor in številka 7. Stranka: Mala ali velika 7? ********************************************* Stranka: Ne morem na internet. Svetovalec: Ste prepričani, da ste vtipkali pravo geslo? Stranka: Prepričan sem. Videl sem, kako ga je vtipkal prijatelj. Svetovalec: Mi lahko poveste, kakšno geslo je vtipkal? Stranka: Pet zvezdic. ************************************************* Svetovalec: Izvolite, kako vam lahko pomagam? Stranka: Pišem svoj prvi e-mail. Svetovalec. Prav. Kaj vas muči? Stranka: Napisal sem črko »a«, ne vem pa, kako naj naredim okrog nje tisti krog. *************************************************** Stranka: Ne morem natisniti dokumenta! Svetovalec: Kaj ste pa naredili? Stranka: Kadarkoli poskusim in kliknem na »tiskanje«, se pojavi napis: Ne najdem tiskalnika. Pa sem dvignila tiskalnik in ga postavila pred monitor, računalnik pa mi še vedno odgovarja, da ga ne najde! LP,Sabina:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|