Kako računajo koliko te bodo opilili pri plačevaju vrtca (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

SANDY -> Kako računajo koliko te bodo opilili pri plačevaju vrtca (9.7.2008 18:06:04)

Sej vem da tema ne sodi sem...pa vseeno me zanima. Najdražji še ni zaposlen 12 mesecev in je za april maj in junij dobil pildk v službi koliko je v teh treh mesecih bruzo zaslužil, glede na to da jo bov vpisala v mesecu juliju.
Seveda pa sva dala not še dohodnino za leto 2006. Pač mala gre prvič v vrtec semptembra. In kako mi bojo zej izračunal plačilo vrtca. ZAkaj sem mogla v vlogo dat njegov bruto dohodek za tri mesece.

Punce ker imate več iskušenj s temu, mi prosim razložite.

Hvala

Dream -> RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri plačevaju vrtca (9.7.2008 18:36:59)

Nekaj je tule, poglej, če ti bo kaj koristilo:

link

sazi -> RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri plačevaju vrtca (9.7.2008 21:36:57)

nisem šla brat linka od Dream, ampak računajo tako, da za vse, ki niso bili v prejšnjem letu celo leto zaposleni, vzamejo podatke zadnjih treh mesecev - včasih res hudo nepravično, ampak tako piše (ne vem pa več, kje - je imela prijateljica podoben primer)

ajdaN -> RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri plačevaju vrtca (9.7.2008 21:48:52)

Tukajle si lahko izračunaš: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout 

Vnesi pač podatke iz svoje dohodnine, pa tiste tri mesece od tvojega, pa ti bo programček sam izračunal.

SANDY -> RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri plačevaju vrtca (10.7.2008 7:50:45)

sej normalno..izračunajo tako, da te bolj olupijo.

Hvala

ajdaN -> RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri plačevaju vrtca (10.7.2008 7:54:22)

IZVIRNO SPOROČILO: SANDY

sej normalno..izračunajo tako, da te bolj olupijo.

Hvala

NI nujno! MI smo bili na boljšem, ker so upoštevali samo moje zadnje tri porodniške[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

lexl -> RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri plačevaju vrtca (21.7.2008 14:02:13)

Če mož v letu 2006 ni bil zaposlen celo leto, mu bodo upoštevali zadnje dve ali tri plače. Dohodnino potrebujejo zato, da vidijo, če je imel še kakšne druge prihodke poleg plače. Tiste pa mu zraven prištejejo.

Stran: [1]