Bunkica pri šivih (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

evitaeva -> Bunkica pri šivih (9.7.2008 17:21:11)

Pozdravljeni,
ma vas se obračam, da mi katera da kakšno informacijo oziroma napotek kaj naj bi to bilo....in sicer, rodila sem 2,5 meseca nazaj in bila šivana (4šivi), vse lepo in prav nakar se mi po  1,5meseca  na predelu kjer sem imela šive pojavil kot nek majhen mazoljček, ki sem ga stisnila in iz njega je prišlo malo gnoja, sedaj pa se mi je to ponovilo, vendar v precej večji meri...imam bulico, ki ni gnojna, sam bulica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] malo me moti in skrbi  ...

Hvala za vsako informacijo
lep dan

Zofy -> RE: Bunkica pri šivih (9.7.2008 23:02:14)

Hm, po moje najboljše, da pokičeš ginekologa in se naročiš na pregled, Bo strokovnjak najbolje vedel kaj bi to lahko bilo.

puncica -> RE: Bunkica pri šivih (10.7.2008 7:38:45)

jaz bi šla tole pokazat G. no vsaj poklicala bi in ji opisala zadevo in verjetno bo potem rekla da pridi pokazat. Ni pa tole normalno ja.

tejca14 -> RE: Bunkica pri šivih (10.7.2008 11:05:11)

Meni se je to isto naredilo kake tri mesece po porodu. Ugotovila sem, da je to zaradi tega, ker sem začela nosit tangice in me je drgnilo. Mene je tudi srbelo in se je naredila bulica. Sem bila že tako daleč, da grem k ginekologu, pa je mminilo srbet in bulica je izginila.

Stran: [1]