|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kvaliteta sperme
9.7.2008 17:19:34   
Anonimen
Iz članka v dnevniku (res že malo nazaj user posted image ).
Kaj mislite o tem?
V večini je bilo omenjenega, da je najboljšeuser posted image  na 2 dni. Kaj torej?

Lp

Pogosti spolni odnosi pripomorejo h kvaliteti sperme
Zdravje - torek, 16.10.2007 18:22 Tekst: (agencije)
London - Po raziskavah sodeč, bi nekateri moški morali imeti bolj pogoste spolne odnose, da bi s tem povečali možnost oploditve svojega partnerja.

Znano je, da si pari, ki imajo težave z zanositvijo, med spolnimi odnosi vzamejo več dni premora, saj naj bi na ta način povečali možnost zanositve.
Ekipa iz Sydneyske Univerze pa je na Konferenci za reproduktivno medicino zatrdila, da takšno početje ne vodi k želenemu učinku in da naj bi le-to pomenilo slabšo kvaliteto sperme.

Vsakodnevni seks povečuje možnost zanositve
Tudi britanski strokovnjaki na tem področju trdijo, da vsakodnevni spolni odnosi občutno pripomorejo k izboljšanju kvalitete sperme moškim, ki imajo težave s plodnostjo.
Dane izjave temeljijo na raziskavi, ki je zajemala 42 posameznikov, ki so morali 7 dni redno ejakulirati nakar se je kar 37 moškim kvaliteta sperme očitno izboljšala.

Mit o plodnosti
Dr. Allan Pacey, sekretar Britanske družbe za plodnost pravi, da tisti ki se vzdržijo seksa, pridobijo le na količini, ne pa tudi na kvaliteti sperme. Redna ejakulacija namreč zmanjšuje poškodbe spermijev. Povedal je tudi, da je za zdrave pare priporočljivo, da poskušajo z zanositvijo v časovnem intervalu treh dni, za tiste z okvaro sperme, pa še bolj pogosto.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kvaliteta sperme
9.7.2008 22:26:24   
Zofy
Midva sva se tudi nekaj časa trudila na user posted image in 2 ginekologa sta nama priporočala, da user posted image na dva - tri dni. Če so odnosi redkejši, naj bi sperma vsebovala več deformiranih spermijev.
Pojma nimam kaj je res in kaj ni, samo uspelo nama je, ko sva se držala navodil in redno na 2 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 22:33:25   
*Junona*
Pušenjak tudi pravi, da nekje na 2 dni.

Midva delava tako, no, včasih tudi vsak dan. Kakor nama paše. Po večini pa na 2 dni.

Rezultat čakamo...........

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2008 22:33:41   
*Junona*
Aja, kaj pa ostale menite?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2008 10:40:27   
*Junona*
Kje ste babike?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2008 19:24:45   
~Biba~
Ne vem, mi2 sva že vse sprobala (na 2 dni, na 3 dni, takrat ko nama je pasalo, večx an dan)...kaj te vem...zaenkrat brez uspeha.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2008 11:36:50   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

Ne vem, mi2 sva že vse sprobala (na 2 dni, na 3 dni, takrat ko nama je pasalo, večx an dan)...kaj te vem...zaenkrat brez uspeha.

jap, pri nama isto, se trudiva že skoraj dve leti. s tem da sem 3 mesece pila čaj krvomočnico, jedla vitamin E, matični mleček...user posted image  uspeha pa ni in ni...user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2008 12:31:37   
Naja30
Ja, pri nama je tale na 2-3 dni varianta vedno uspela. 3x sem zanosila tako. Ker ko sva delala user posted image  sva ga res delala. In to z užitkom! user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2008 12:35:54   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Ja, pri nama je tale na 2-3 dni varianta vedno uspela. 3x sem zanosila tako. Ker ko sva delala user posted image  sva ga res delala. In to z užitkom! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2008 14:23:08   
helenav
Meni se je pa naša G smejala na to mojo izjavo....rekla je naj user posted image user posted image čimveč, pa četudi trikrat na dan..važno da odklopiš..da se imaš takrat lepo..ne pa da razmišljaš, d adelaš dojenčka...
In naredili smo ga, ko smo odklopli in tisti mesec smo nenormalno fulllllllllxuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Čim manj razmišljat...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2008 15:02:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole si pa super napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2008 15:05:53   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image

Glede na rezultate naših plavalčkov je pa nekak vseeno kdaj, koliko in kako (jim nič ne pomaga, si nič ne opomorejo, user posted image  no priznam - niso glih atletski tip). Glavno da se user posted image  in to iz preprostega primarnega užitka in ljubezni.

Moje skromno mnenje ...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2008 13:43:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image  user posted image  user posted image

Glede na rezultate naših plavalčkov je pa nekak vseeno kdaj, koliko in kako (jim nič ne pomaga, si nič ne opomorejo, user posted image  no priznam - niso glih atletski tip). Glavno da se user posted image  in to iz preprostega primarnega užitka in ljubezni.

Moje skromno mnenje ...

se podpišem pod to!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?