izcedek iz ušesa (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

katicka -> izcedek iz ušesa (9.7.2008 15:55:50)

moja hči stara 1 mesec ima zelo moan izcedek iz ušesa. tako močan je da pride na uhelj in ji moram večkrat dnevno umiti. nima nobene vročine in vse je ok. to že traja štiri dni. kaj ima mogoče katera podobne težave. kaj priporočate, da naj obiščem pediatra.

Anonimen -> RE: izcedek iz ušesa (9.7.2008 18:53:55)

ne vem kaj bi lahko bilo, sam če veliko joka pa grabi po ušesih je lahko vnetje ušes. kakšne barve pa je izcedek

katicka -> RE: izcedek iz ušesa (9.7.2008 19:17:49)

izcedek je rumene barve, nič se ne grabi za uho. nič ne kaže da je kaj narobe z njo samo skrbi me da je kaj narobe če ima tako močan izcedek.

Anonimen -> RE: izcedek iz ušesa (9.7.2008 19:46:20)

pomoje ima samo tko močen všesno maslo pomoje ni nič hudega. če pa ne bo bolje ga pa pelji k pediatru da pogleda

madasa -> RE: izcedek iz ušesa (9.7.2008 21:10:41)

Pozdravljena.
mojemu 1.5 letniku je tudi teklo iz ušes ampak se je izkazalo da je gnoj. No so mu naredili operacijo in je bilo ok. Hočem pa povedat da so mi na ORL rekli da je ok če teče ven ušesno maslo ker potem uho ni zadelano. V glavnem najboljši preizkus je da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ko je miren stisneš pri ušesu in če začne ful jokat veš da ga bolijo. Ampak če bi ga bolele bi že itak sam jokal in to tako kričeče da ne morš falit.
Lp

Paštetka -> RE: izcedek iz ušesa (9.7.2008 21:15:34)

pri tako malemu otroku je to normalno. Enim teče več, drugim manj. Moja je včasih imela cele kepe. Če se ne joka in ne škrampa po ušesku, potem verjetno ni nič hudega.

Če bi bilo vnetje, potem se ponavadi močno jokajo in lovijo ali praskajo po ušeskih. Vročina pa ni nujno da je vedno prisotna.

kofetek2010 -> RE: izcedek iz ušesa (9.7.2008 22:55:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

pri tako malemu otroku je to normalno. Enim teče več, drugim manj. Moja je včasih imela cele kepe. Če se ne joka in ne škrampa po ušesku, potem verjetno ni nič hudega.

Če bi bilo vnetje, potem se ponavadi močno jokajo in lovijo ali praskajo po ušeskih. Vročina pa ni nujno da je vedno prisotna.

Tud ni nujno... naša tamala je tak primerek - ob vnetju se ji pojavi izcedek (bobnič poči in se ščisti gnoj), drugače pa je brez temperature in brez bolečin.

Da boš pomirjena pelji otroka do P in naj pregleda ušesa.

Stran: [1]