Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Gospa rdeči karton številka 14.javite se mi ... 25.2.2005 20:46:18
|
|
|
|
pika74
|
Jaz sem pa že misnla, da se išče gospa Franca:hudicek: iz Krvavca :)-:)-:)-:)-:)-:)-. Jaz jo namreč tud iščem8). Sm mogla prou očala gor dat, pa še enkrat prebrat8).
|
|
|
|
Gospa rdeči karton številka 14.javite se mi ... 26.2.2005 12:17:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljena Pika!!! Ne vem kaj naj bi to pomenilo,mi lahko obrazložiš kajti jaz namreč iščem gospo,ki sem jo včeraj ponovno srečaka v ambulanti.Če si to ti se mi javi,če nisi pa obrazloži kaj si stem mislila! Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Gospa rdeči karton številka 14.javite se mi ... 26.2.2005 12:22:12
|
|
|
|
pika74
|
hoj mojca9000 jaz tako nestrpno čakam na M (ki ji včasih rečemo tud Francka:)- ), da sem že čist zmešana. Pa tinkamiška jo je tud do dons ful nestrpno čakala. Obe sva namreč mele laparoskopijo in sej veš, po operaciji je najprej treba dobit M, pol pa počas akcija :sloncek::sloncek: in potem :modri::duda::roza:. Pa sm misnla, da jo ti tud čakaš. Sam to je blo. Drgač pa upam, da se ti javi tista gospa z rdečim kartonom :miska:. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Gospa rdeči karton številka 14.javite se mi ... 26.2.2005 12:26:08
|
|
|
|
Pia73
|
pika74 a ne bi ti drugič raje bolj razumljivo napisala,... :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Gospa rdeči karton številka 14.javite se mi ... 26.2.2005 12:36:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pika!!!!!!! Joj danes je 25.dan ciklusa tudi jaz jo nestrpno čakam,kot še nikoli do sedaj saj me potem,ko dobim :hudicek: čaka klic v ambulanto in prvič inseminacija za mojo :duda:. DRŽI PESTI DA BI JO HITRO DOBILA TOLE :hudicek: IN DA BI V PRVIČ RATALO ZA NAJINO :duda:. Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?