bt08 -> RE: Hrvaška ali Djerba (21.7.2008 14:43:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Sem ravno dobro z Djerbe prišla. Morje je bilo meni super, le par dni je bilo močno vetrovno in je bilo razburkano in se nekako ni dalo plavat, ampak drugače me pa nisi videl v bazenih. Je bilo na plaži bolj zabavno. Mi pa hotel ni potegnil. Predvsem to, da v jedilnici ni bilo klime in je bilo pasje vroče, če nisi sedel na prepihu, si bil v par min čisto moker. V sobi smo imeli pa tudi vse majstre kar jih imajo... menjali so nam ključanico, postelja se je sesula, zadnji dan pa še pokvaril kotliček. Tko da pestro. Pač meni tale LTI ni bil tako strašno lep hotel, kot so ga vsi hvalili. Mi je bil bolj bogi. Pa pijača je bila bolj topla kot mrzla. Tud kak šank zunaj ne bi bil odveč. Je Djerbo za vidt, ampak ne vem pa če se bom še kdaj vrnila, mogoče ko bodo otroci tako veliki, da bomo šli na 4 dnevni safari, prej pač ne. Glede turistov pa... ma povsod se najde kakšen kreten, sam meni ne pokvarijo dopusta. Družba je bila pa fajn, a ne Barbara. Sam men vodičke niso bile tako super sploh una kačjeljubka ne. Družba je bla cool,sam hmmmmmmmmmmmmm.....ne vem kam naj bi spadala točen,se mi svita,sam ne točen. Za vodičko mava pa čist isto mnenje!
|
|
|
|