bt08
|
No še jaz mal piskerček pristavim,ponoči smo prišli iz Djerbe.Vem in sem 100% da se še vrnemo na Djerbo,njihova kultura,okolje....vse je zanimivo vidit.Šli smo žal samo za 7 dni,naslednjič grem ziher za 14 dni. Vidlli smo marsikaj kar se tukaj ne dogaja,kako ljudje živijo,kako so živeli....Bili smo skorej vsak dan na kakem izletu,od Sahare ( s triletnikom ) do mesta,tržnic. Morem povedat da me je bilo mal strah,kako bo naš malček sprejel tak svet,kakšni bodo ljudje,hrana!Z vsem sem zadovoljna,nimam pripomb,nobeden od naših v hotelu ni bil bolan,pa smo jedli vse od sadja,do zelenjave,sladoleda,ker sem jaz pa č dobila tukej informacije bog ne daj da jeste to,to je vse strupeno,nobeden ni bil bolan,pa smo jedli vse! Je pa tko,če si ti kot človek presran,boš zbolel,če si navajen živet minimalistično,je tam zate razkošje v hotelu!Mi smo bili vsi zadovoljni,lačna nisem bila,žejna tud ne...! So me pa presenetil slovaki in polaki,zame so samo eni ne vem kako naj se izrazim...bedaki!!!!Ker nimajo pojma odpojma od olike in bontona! Slovenci so me pa presenetli,ker so bli čist ok. Agencia Intelekta brez pripomb,tako kot smo bili zmenjeni,tako je bilo,vodičke fenomenalne! Tako da vem da se čez kako leto vrnemo na naš dopust oz najin medeni teden!