|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrvaška ali Djerba
9.7.2008 14:21:23   
Lyla
Kaj bi ve naredile? Res sem v dilemi. Sem noseča štiri mesece, doma pa mamo enga navihančka starega dve pa pol. Za dopust bi šla na Bol ali na Mali lošinj hotel, polpenzion. Moj user posted image  pa bi šel na Djerbo hotel all-inclusive. Glede na moje stanje bi bila Hrvaška boljša mislim ampak je vseeno dolga pot (cca 7 ur). Na Djerbi pa ti več nudijo in bi blo za tamalega boljše.
Kaj naj??? Prosim za nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hrvaška ali Djerba
9.7.2008 14:26:25   
kofetek2010
v prvi nosečnosti sem bila v 20.tednu na Mallorci, v tadrugi pa v 17.tednu v Hurgadi user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2008 14:34:29   
maja1488
Glede nosečnosti moraš naredit po občutku. Jaz sem šla v 7 in 8 mesecu v bolgarijo. Letos pa smo tehtali med grčijo in hrvaško. To so bli moji + in - :
Grčija
-  oddaljenost letovišča od letališča, mala se nebi hotla vozit z avtobusom in tudi jaz ne dovolim, da se vozi 
  brez stolčka
-  ne moreš vlečt vse krame ala tavelik voziček, bazenček, igrače...
-  ena hotelska soba - če je dež, bomo vsi 3 na 5 kvadratih, če mala popoldan spi, bomo tiho kot miši

+  lepše morje
+  bolj prijazni

Hrvaška
-  grdo morje
-  folk mi gre mal na živce

+ dobili smo velik apartma
+  ful lahko vlečemo s sabo
+  blizu doma smo

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2008 15:20:58   
AKP
Kolegica je bila v Turčiji in je imela ful veliko sobo, za user posted image  so pa normalno vzeli zraven voziček Pliko  Matic na letalo. Jaz sem bila v Tuniziji in so mamice imele vse možne vozičke od konkretnih trikolesnikov in res robustnih štirikolesnikov. Imeli smo res prostorne sobe in celo na plaži možnost izposoje lopatic in kanglic za najmlajše. Je pa bilo tudi ogromno animatorjev, ki so se igrali s  tamalimi in tavečjimi. O prijaznosti in ponudbi v hotelu pa sploh ne bi debatirala. Če te ne bo motilo sonce (kolegica je cel dopust preživela v apartmaju, ker ni prenesla sonca v nosečnosti in ji je bilo ful žal, da so tisto leto sploh odšli na morje) bi jaz na tvojem mestu raje odšla na Djerbo v res dober hotel (npr. iz verige Rio).

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2008 21:59:31   
Blejka26
jaz sem se na djerbi zastrupila s hrano,tko da sem rekla da svojega otroka tja ne bi nikoli peljala..no razen če bi bil hotel z 5imi zvezdicami,bi še premislila..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2008 23:28:40   
Anonimen
Meni Djerba ne sede, noseca ali ne user posted image .

Ce ze izbiram, bi izbrala Lošinj.

(odgovor članu Lyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2008 11:57:01   
greece
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Hrvaška
-  grdo morje

Ne bi se strinjal, nikjer na Hrvaškem nisem zasledil, da bi bila zapisana opomba, ki sem jo zasledil v enem od hotelov na Djerbi in sicer; *Opomba: Morje zaradi bližine nasipa občasno ni primerno za kopanje zaradi morskih alg. Skratka tudi poznavalci vam lahko povedo, da je morje na hrvaškem lepše in da je velik minus počitnikovanja na Djerbi umazano morje. Ampak to je javna tajna, za večino je itak pomembno, da so zraven hotelski bazeni. Za mene prav gotovo ne in zato me Djerba še dolgo ne bo videla, kljub morda dobri hotelski infrastrukturi.

Se opravičujem, sem šele sedaj videl, da je bila primerjava z Grčijo, ampak za vse, ki odhajajo na Djerbo kljub vsemu zelo dobra informacija.

< Sporočilo je popravil greece -- 10.7.2008 12:00:07 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2008 13:43:56   
kokoska007
izbrite si dober hotel in pojdite na džerbo. drugače boš še dolgo poslušala, kako bi bilo na džerbi fajn...... drugo leto, z malčko ma naj bo po tvoje.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2008 13:48:31   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO:
Hrvaška

misli, da zna bit folk na džerbi še bolj primitiven kot na hrvaškem. ne mislim domačinov, teh skoraj ni slišati in videti. ampak turisti - nizozemci, nemci, tudi slovenci - ti se znajo obnašat tako primitivno in nevzgojeno, da ti gre na bruhanje, njihov odnos do hrane me mi zdi pa sploh ponižujoč. ker, če je vse zastonj ni treba hrane puščani napol pojedene in se cele dneve prenažirat in pit.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2008 13:51:10   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: greece

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Hrvaška
-  grdo morje

Ne bi se strinjal, nikjer na Hrvaškem nisem zasledil, da bi bila zapisana opomba, ki sem jo zasledil v enem od hotelov na Djerbi in sicer; *Opomba: Morje zaradi bližine nasipa občasno ni primerno za kopanje zaradi morskih alg. Skratka tudi poznavalci vam lahko povedo, da je morje na hrvaškem lepše in da je velik minus počitnikovanja na Djerbi umazano morje. Ampak to je javna tajna, za večino je itak pomembno, da so zraven hotelski bazeni. Za mene prav gotovo ne in zato me Djerba še dolgo ne bo videla, kljub morda dobri hotelski infrastrukturi.

Se opravičujem, sem šele sedaj videl, da je bila primerjava z Grčijo, ampak za vse, ki odhajajo na Djerbo kljub vsemu zelo dobra informacija.

Se popolnoma strinjam. Mi smo se povečini kopali v bazenu, ker je bila voda svinjska. Polna alg. Je pa res, da mi ni žal tega dopusta, ker sem pač videla drugačno kulturo, arhitekturo...

Nekaj let smo počitnikovali vsepovsod samo na Hrvaškem ne. Zdaj pa že tretje leto gremo na Hrvaško. In prav zaradi tega, ker ima daleč najlepše morje in obalo. Vsaj za naš okus.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu greece)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2008 13:52:36   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

IZVIRNO SPOROČILO:
Hrvaška

misli, da zna bit folk na džerbi še bolj primitiven kot na hrvaškem. ne mislim domačinov, teh skoraj ni slišati in videti. ampak turisti - nizozemci, nemci, tudi slovenci - ti se znajo obnašat tako primitivno in nevzgojeno, da ti gre na bruhanje, njihov odnos do hrane me mi zdi pa sploh ponižujoč. ker, če je vse zastonj ni treba hrane puščani napol pojedene in se cele dneve prenažirat in pit.

Se tudi strinjam. Še posebej nemci imajo res prezira vreden odnos do hrane. In nasploh se obnašajo, kot da bi bili najpomembnejši gostje, vsi ostali pa bi bili tam zgolj po naključju.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2008 13:58:01   
ursa30
bla letos na Djerbi..in Francozi so bili tisti, ki so se obnašali kot da so največji kralji sveta...user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2008 13:58:47   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

bla letos na Djerbi..in Francozi so bili tisti, ki so se obnašali kot da so največji kralji sveta...user posted image user posted image

Verjetno mislijo, da je tunizija še vedno njihova. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2008 15:10:18   
Lyla
Hvala vam za vaša mnenja! Mislim da se že bolj nagibam na Hrvaško ampak še zmeraj nisem odločena. Na Djerbi kot pravite je grdo morje, no jaz v bazenih se ne bi rada kopala (mam občutek da je umazana voda,.... fobija pač). Res pa je da na nobeni agenciji ti tega ne povejo!
Hvala vam ...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2008 15:59:31   
greece
Zanimiva je zadeva iz katalogov na Djerbi, povsod kažejo prelepe hotelske komplekse, nikjer pa na slikah ni videti plaž, pred leti sem pregledal kar precej katalogov in povsod ista zgodba. Zadeva mi je bila sumljiva, nisem pa šel globlje raziskovat, saj mi destincija še ni bila v prvem planu, niti mi ni trenutno. Skratka za ljubitelje bazenov ni problema...verjamem pa da se izplača iti, če ne drugega pa zaradi drugačne kulture, hrane...ampak kristalno čisto morje na Hrvaškem in v Grčiji te razvadi in težko je iti na slabše.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2008 15:30:55   
bt08
No še jaz mal piskerček pristavim,ponoči smo prišli iz Djerbe.Vem in sem 100% da se še vrnemo na Djerbo,njihova kultura,okolje....vse je zanimivo vidit.Šli smo žal samo za 7 dni,naslednjič grem ziher za 14 dni.
Vidlli smo marsikaj kar se tukaj ne dogaja,kako ljudje živijo,kako so živeli....Bili smo skorej vsak dan na kakem izletu,od Sahare ( s triletnikom ) do mesta,tržnic.
Morem povedat da me je bilo mal strah,kako bo naš malček sprejel tak svet,kakšni bodo ljudje,hrana!Z vsem sem zadovoljna,nimam pripomb,nobeden od naših v hotelu ni bil bolan,pa smo jedli vse od sadja,do zelenjave,sladoleda,ker sem jaz pa č dobila tukej informacije bog ne daj da jeste to,to je vse strupeno,nobeden ni bil bolan,pa smo jedli vse!
Je pa tko,če si ti kot človek presran,boš zbolel,če si navajen živet minimalistično,je tam zate razkošje v hotelu!Mi smo bili vsi zadovoljni,lačna nisem bila,žejna tud ne...!
So me pa presenetil slovaki in polaki,zame so samo eni ne vem kako naj se izrazim...bedaki!!!!Ker nimajo pojma odpojma od olike in bontona!
Slovenci so me pa presenetli,ker so bli čist ok.
Agencia Intelekta brez pripomb,tako kot smo bili zmenjeni,tako je bilo,vodičke fenomenalne!

Tako da vem da se čez kako leto vrnemo na naš dopust oz najin medeni teden!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu greece)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.7.2008 8:55:56   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Meni Djerba ne sede, noseca ali ne user posted image .

Ce ze izbiram, bi izbrala Lošinj.

Hvala enako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.7.2008 9:54:49   
Sulfinija
Tudi midva sma namesto Djerbe izbrala Mali lošinj.Poročam ko se vrnem.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.7.2008 14:17:44   
nbiba
Jaz ne grem na Djerbo pa če mi jo tudi šenkajo. Se na Hrvaškem čisto dobro počutim

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.7.2008 12:28:49   
Nika v službi
Hrvaška ali Djerba - zame ni dileme: Turčija!user posted image

Resno pa: bila na Djerbi, v Tuniziji, na Hrvaškem, v Turčiji, Egiptu... Povsod bivamo vedno (no, razen na CRO obali, ker jih je težje najti) v hotelih 5*, pa bi rekla tako, kot sem zgoraj napisala.

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.7.2008 13:13:07   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Se strinjam. Čeprav smo se imeli na Djerbi čist fleten. Bomo šli pa letos na kakšen hrvaški otok, ker stric v.d. noče v Turčijo - smo se pa zmenili za skupne počitnice. 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.7.2008 17:02:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ha ha, dobra user posted image .

Se pa tudi jaz strinjam. En dober all inclusive v Turciji :).

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.7.2008 18:55:40   
BLAŽIKA
Smo bili sedaj dve leti zapored na Djerbi in je bilo fantastično. Prvič je bila mala stara leto in pol, drugič dve pa pol in je bilo res fantastično. Gremo pa letos na Korčulo, ker tudi hrvaško že malo pogrešamo. Res je na Djerbi drugačno okolje, ljuje , hrana, vendar mi nismo imeli nobene slabe izkušnje, le vonj po morju kot na Hrvaškem smo pogrešali. Gremo pa drugo leto sigurno spet nazaj na Djerbo.
Jaz ti jo toplo priporočam ampak res hotel z 4 ali 5 zvezdicami, manj pa se raje ne odločajte.
Glede Bola pa tudi nimam pripomb, je za mene raj na zemlji , smo pa bili dvakrat v hotelu Riu bonaca enkrat pa v elaphusi in je bilo obakrat super.Imaš težko odločitevuser posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.7.2008 23:00:37   
mayci
Ravnokar prišli z Djerbe s triletnikom. Jaz bi definitivno izbrala Djerbo. So plaže super za otroke, ljudje prijazni, hrana odlična... Izbrati pa moraš hotel ob plaži in z dovolj zvezdicami.... Sem bila ogromno let na Hrvaškem na počitnicah, ampak mi je zaenkrat na Djerbi definitivno bolj všeč.user posted image  Drugo leto gremo spet!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.7.2008 13:08:58   
Jaz*
Djerba! Mi smo bili zadovoljni prav z vsem in če pomislim kaj so mi nudili v hotelu 5* in za kakšno ceno... na Hrvaškem bi za vse to plačala dvojno.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Ime za fantka
genovefa

Katero ime vam je najbolj všeč?

Lovro (21%)

Žiga (29%)

Miha (19%)

Filip (31%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!