madela -> RE: Sem lahko izzvala alergijo? (10.7.2008 20:24:43)
|
Ti kar daj te kapljice,mislim da to ne bi smel biti problem. Čaj pa dajaj po žlički,da se bosta še naprej uspešno dojili. Ja,mi smo imeli pri starosti 1 mesec dokazano alergijo na mleko,vse ostalo negativno.Držala sem se diete,ker sem polno dojila pa so se težave kar nadaljevale. Je pa s temi testi tako,da so pri tako malem otroku še precej nezanesljivi.Lahko je alergij več,ampak otrok še nima dovolj protitelesc v krvi,ki bi jo dokazale. Nam so kasneje odkrivali vedno nove in nove. Najbolje boš videla sama.Po enem do dveh tednih na dieti brez mleka bi se moralo stanje izboljšat,če ne potem je verjetno v ozadju še kakšna alergija. Najbolje je,da vso hrano kuhaš sama. Vsi ti konzervansi,ki jih najdeš v kupljenih živilih,povzročajo veliko težav z alergijo. Temu se res raje izogibaj.Sicer je tega veliko in bi ti lahko napisala cel roman [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja,pravijo da alergije izzvenijo do enega leta pri tako malih otrocih....pri nas ni.Potem so mi rekli,da bo nekje do tretjega leta minilo...pa še zmeraj ni,kvečjemu vedno več alergij se pojavlja. Mi smo bili že čist obupani in smo šli na bioresonanco,ki nam je precej pomagala,vendar pa nam še ostaja nekaj alergij,vse druge pa so bile po uradnih testih tik na meji,tako da..... Ni pa to neko merilo.Nekateri otroci se tega res hitro rešijo,sploh če je res alergija samo na eno živilo. Želim vam,da ste med takimi srečneži tudi vi. Sicer pa kasneje,ko se navadiš ni več tako hudo,kot je slišat na začetku,samo voljo je treba imet in seveda upanje.
|
|
|
|