Dali* -> M ni, kot običajno, znaki prisotni, test negativen (9.7.2008 12:07:47)
|
Pozdravljene punce, tokrat sem odprla novo temo, ker se si počekirala na vseh forumih in nikjer nisem zasledila primernega odgovora na dogajanje v mojem teleščku. No, pa sem se obrnila na vas. Več glav, več ve, pa tudi več izkušenj... Torej. Dne 4.7. sem pričakovala M, ker imam cikluse na 21-23 dni. No, pa sva z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]3.-4.7. in sem pri tem krvavela. Zjutraj sem imela na hlačkah pikico. Mislila sem, da sva tetko M zbudila in da bo prišla no obisk, ampak potem je bilo še par drobcenih kapljic, bolj kot rjavkast izcedek. No pa to vse pojenja. M sploh ni bilo, o krvi sploh ni sledu, nožnica čista, malo bolj gost tok in nič posebnega. Naslednji dan sem imela samo še beli tok. Potem pa mi je vmes pricurljala kapljica rjavkastega izcedka, no pa je spet ostalo samo pri tem. M se še vedno ni konkretizirala. Sedaj imam malo belega toka že 2 dni. Poleg tega naj povem, da me že od ovulacije dalje bolijo jajčniki in prsi, kot običajno in ker bolečina oz občutek ni pojenjal sem bila prepričana, da je M na vidiku. Pa nič. Ampak prsi me še vedno bolijo in jajčniki me špikajo na trenutke. No, danes zjutraj sem naredila test First sign duo (male paličice - listki) in se je obarvala samo kontrolna črtica (zelo rdeče), medtem, ko se T črtica ni obarvala, oz. po mojem sem si jaz domišljala, da vidim zelooo bledo roza barvo. Punce, a je že imela katera tak primer? Men se to dogaja prvič, ker imam vedno M (konkretne) dolge vsaj 5 dni. Tokrat pa kr nič. Hvala za vaš čas...
|
|
|
|