|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljnina Galeb
9.7.2008 11:34:44   
Kessi
Živjo.

Kakšne imate izkušnje s posteljnino, ki jo prodajajo preko tele spletne strani:
http://www.galeb.eu/
Zanima me predvsem njihova prešita odeja. Kako se obnese?

Najlepša hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljnina Galeb
9.7.2008 21:58:09   
urska25
Jaz sem danes naročila. V torek dobim in ti povem kako je. Upam na najboljše,še posebaj ker je za dvakrat cenejša kot v Baby Centru.

(odgovor članu Kessi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2008 22:21:54   
Lianna
Full je kičasto vse. Imam raje umirjene stvari.

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2008 22:25:52   
mateyka
hja, jaz sem tudi minimalist, samo moja hčerka ima pa rada "šareno" - vse like/vzorce na posteljnini je hotela pobrat, ko je bila stara 3 mesece (še zdaj jih nekaj koplje občasno). hočem rečt, otroci majo na splošno radi pisane barve in like/oblike user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2008 20:51:44   
urska25
Res je kičasta,če so medvedki pa druge živalce kičaste. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2008 21:12:36   
gloria
urška 25 komi čakam da jo dobiš da boš lahko poročala....
....men je pa ful lepa....stvar posameznika.....

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2008 22:00:57   
Muklla
Jst sem jo tudi včeraj naročila. Meni je full všeč in mi ni prav nič kičasta. Ne vem, no. Ko jo dobim, bom povedala.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2008 22:03:24   
ključek
Živjo.

Kakšne imate izkušnje s posteljnino, ki jo prodajajo preko tele spletne strani:
http://www.galeb.eu/

hvala za info!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kessi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2008 8:23:56   
AnciM
Jaz sem jo naročila že kak mesec nazaj in je ful luštna. Sem pa vzela samo 5 delni komplet (rjuhe in obloga za okoli). Barve so žive in luštne tako kot na slikah.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2008 9:10:07   
Ana Luna
Punce, če ne drugo, ta posteljnina se cenovno zelo splača. Jaz sem par tednov nazaj naročila preko soncek .si posteljnino iz "naravnega bombaža" - naturest purest, ena britanska fora ... no, in za eno prešito odejo, dve rjuhi in obrobo za okrog posteljice sem dala 137 evrov! S tem da prešita odeja nima prevleke, ampak jo moraš dat prat celo, kar je manj praktično, pri tej varianti (vaši) pa lahko prevleke še dodatno dokupiš in imaš še kak vzorček.
Razmišljam, da bi stvar zapakirala nazaj in naročila to posteljnino. Čisto luštna je, samo tiste mašnje mi niso všeč. A mašnje pridejo pri baldehinu?

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2008 9:16:29   
Ana Luna
Punce, če ne drugo, se ta posteljnina definitivno cenovno splača.
Jaz sem par tednov nazaj naročila posteljnino preko http://www.soncek.si/si/pohistvo/organski-bombaz-g2125.shtml in za eno prešito odejo, dve rjuhi in obrobo za posteljico sem dala 137 evrov! S tem da prešita odeja sploh nima prevleke, kar pomeni, da jo moraš dat prat celo, kar se mi zdi nepraktično ... Pri tej (vaši) varianti pa lahko prevleke še dodatno dokupiš in imaš še kakšnen vzorček. Razmišljam, da bi tisto poslala nazaj in kupila tole. Posteljnina se mi zdi čisto luštna, samo tiste mašnje mi niso všeč. A mašnje pridejo pri baldehinu?

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2008 9:36:58   
ključek
Punce, če ne drugo, ta posteljnina se cenovno zelo splača.

kaj pa otroška posteljnina v Neckermannu in Queele?? Ima katera izkušnje? Ker so tudi cenovno ugodne........

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2008 10:09:20   
Ryssa
Jaz sem pred časom naročila to posteljnino 7-delni komplet, brez baldahina ker mi ni lep. Pa je fajna, izredno lepe žive barve, vzela sem pa vzorec z sirčkom in miško. Je pa slikica tudi v mojem albumu. Material izgleda kvaliteten, jaz sem vesela da sem naročila. Sicer sem pa bila na začetku skeptična zaradi nizke cene ampak sem vseeno riskirala in sem zadovoljna user posted image Pa veliko lepše mi izgleda posteljica, če ima obrobo okrog in okrog in ne samo pri vzglavju.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.7.2008 13:00:07   
AnciM
Ryssa jaz sem tudi ta vzporec vzela. user posted image Sem pa dodatno pri Quelletu vzela še napenjalne rjuhe za jogi. Bili sta dve za 10€. Sicer pa imam vso posteljnino od njih in je fajn za prat in za spat.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2008 13:19:35   
mateyka
Pa veliko lepše mi izgleda posteljica, če ima obrobo okrog in okrog in ne samo pri vzglavju.

in je tudi praktična (okoli in okoli). naša tako nori po pojstlici in se meče okoli, da še dobro da mamo vse obloženo user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2008 14:05:16   
gloria
prepričale ste me da bom tud jaz danes naročilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.7.2008 14:55:36   
urska25
Jaz tudi nisem vzela baldahina, prav zaradi tistih mašen,ker mi pač niso všeč,pa itak imam lep vrtiljak za nad posteljo.

Vzela sem pa vzorec1,medvedke roza z mavricami. Bom videla kako je ko jo dobim. Baje v torek.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.7.2008 19:37:50   
urska25
Danes sem dobila posteljnino. Res kvalitetno izdelana, dober material in žive barve, tudi oprala sem jo že in je ostala nespremenjena. Skratka jaz sem fuuuuulllll zadovoljna. Zdaj počakam da se posuši in jo naštimam na posteljo, potem pa še samo čakamo našo Laro. user posted image

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.7.2008 21:07:52   
gloria
urska25 ker komplet si pa vzela(7,5,4 delni)

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.7.2008 13:23:41   
urska25
7delni sem vzela. Sem hotla še z baldehinom (9delni)pa mi niso ble všeč tiste mašnje,poleg tega imam tako lep vrtiljak za nad posteljo,da bi bilo škoda.user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.7.2008 20:05:55   
gloria
hvalauser posted image

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.7.2008 21:40:31   
ključek
prepričale ste me da bom tud jaz danes naročila

jaz sem tudi zdle naročila..........user posted image user posted image user posted image .........poročam, ko prejem paket..........

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.7.2008 11:09:42   
Ana Luna
naročila in dobila - zelo zadovoljna. posteljnina je res luštna, kupila sem 7-delni komplet + blazino za novorojenčka, vzorček 9 (žirafice, slončki in levčki). meni je všeč, upam le, da bo tudi malemu/mali. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.7.2008 11:26:57   
Katjusa
Mi še sicer ne kupujemo teh stvari in ne vem če jih bomo k mamo od prvega (sem sama naredla) ampak me mika da bomo kupli novo ker je res lepo in ugodnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.7.2008 22:51:01   
ključek
poročam, ko prejem paket..........

prejela paket danes.....................ful fajna................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?