Anonimen -> RE: Ni plače (9.7.2008 15:15:59)
|
Prej nisem povedala celotne zgodbe. Bom jo za lažje razumevanje napisala zdaj. Od aprila torej delam v eni zasebni ambulanti. Prijavljena sem preko študentskega servisa. Sem njihova prva "študentka", zato baje nimajo pojma, kako delat z napotnicami. V mesecu maju so bili na počitnicah in imeli so smrt prijatelja, zato so rekli, da bo plača malo bolj pozna. Potem sem dvakrat vprašala, kdaj bo plača, in so rekli, da bo kmalu. Vrjela sm in delala naprej. Pred dvema tednoma je prišlo do manjšega spora, in mi je šef očital, da gnjavim za denar, in da oni nimajo tako financ pa da bodo že plačali. Potem je prišla žena, polsušala sem še enkrat, in sm se sama pr seb zaklela, da raje čakam, kot da še kaj vprašam. Zdaj sta spet dva tedna naokrog, in še vedno nič. Trdijo, da morajo plačat na dan, ko je za to predviden- torej šele naslednji torek. Študentski servis pa pravi, da majo čas le do 12.7! Nevem. Zmedena sm. Denar potrebujem, prosim za denar, pa ga ne dobim. In študentski servis( ŠS Maribor) ne nakaže denarja, ker še ne vedo, s kom imajo opravka.
|
|
|
|