vožnja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

Spark -> vožnja (9.7.2008 9:48:51)

A mislite, da je lahko jutri že full gužva na avtocesti do Splita? In kaj pravite, a mislite da bo full gužva na trajektu za Hvar?
Mož trdi da morava full zgodaj na pot, jaz pa pravim, da gužve sigurno ne bo.

potepinček -> RE: vožnja (9.7.2008 10:12:15)

Gužva že zna biti, ker je sezona tu. Splača se vama iti na trajekt v Drvenik - Sučuraj(Hvar). Tam vozi trajekt zelo pogosto in cca.samo 15 min. Lep dopust.

Spark -> RE: vožnja (9.7.2008 10:24:31)

Sučuraj mi ni šeč, ker potem morava prevoziti cel Hvar, in tista cesta mi je katastrofalna, brez varovalne ograje in sami prepadi.

kristinaj -> RE: vožnja (9.7.2008 10:27:56)

do splita, ja ne vem od kje sta, ampak iz go je cca 6-7 urc. jaz bi štartala zjutraj tako, enkrat ob 3 zjutraj.....  gužve ob taki uri sigurno ne bo.....

skuštrana -> RE: vožnja (9.7.2008 10:39:41)

Ta vikend se je začela gužva na Hr cestah, akako bo pa jutri proti Splitu pa nimam pojma. Mogoče najboljše da gresta na avtocesto pa potem poslušata na radiu ali se je kje naredil čep in se temu delu izogneta.

Aneja2003 -> RE: vožnja (10.7.2008 11:45:02)

Ko gremo namorje, zmeraj gremo na pot v petek zjutraj ob 02.00, in še nikdar nismo imeli gneče.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Samrela -> RE: vožnja (10.7.2008 23:22:18)

Mi nameravamo v soboto ob petih pičiti za Zadar. Tud mene skrbi Sv. Rok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Ampak drugače ne gre...služba tako narekuje. Kaj mislite, kje zna biti še gneča?

Meggi -> RE: vožnja (10.7.2008 23:32:36)

Men je pa faj nda gremo zjutraj tam ob eneih 3h zjutri. Nimam rada gužve, pa se rajš pol na plačo poknem, kot pa da v koloni čepim. Lani smo bli že ob 7.30 na Krku, ko so eni komaj vstal.

Če greš zgodaj so še plusi;

1. male spijo v avtu, ko se zbudijo si že skor na morju,.. in ni tečnarjenja
2. vsaj veš da greš na morje. ne v službo npr.
3. gužve ni
4. še imaš nekaj od dneva ne samo vožnjo

Anonimen -> RE: vožnja (10.7.2008 23:39:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

A mislite, da je lahko jutri že full gužva na avtocesti do Splita?

Jutri? Po moje ne.

V tem terminu sem sla ze veckrat, v petek po sluzbi, ob pol petih iz Ljubljane, pa sem prav padla do Splita. V soboto pa najbrz ze bo gneca.

Stran: [1]