brinica
|
Bravo vsem, ki se ne vležete dol. Mene so celo nosečnost mučili krči, tako da, počasi bom magnezijasta in zdaj, ker mi mišice tako trzajo moram pit še kalcij. Sivcer sem se odločila, da mi otrok ne bo komandiral življenja že zdaj in sem jo v cca.30em tednu mahnila na Jezerca s Pokljuke in v 32 tednu na Češko kočo. Ugotopvila sem, da časovnoce tipa 1,5h še zmorem v malo manj kot 2h urah, kar ni tako slabo. Je pa nekaj. Če ti gre tam kaj narobe bo težka situacija. Predstavljaj si, da ti odteče voda, si zviješ gleženj...A boš skakala dol po eni nogi? No, stabilne glih več nismo niti tolko ko6t ta slonček. Odločitev je čisto tvoja in odvisna od tega, kako se poičutiš. Moraš se pa zavedat, da si odgovorna za morebitne situacije sama. Za me se je nosečnost po 20em tednu komaj začela, ker sem bila pred tem tako utrujena, kot sem bila pred nosečnostjo hiperaktivna. Na bolečine in vse mogoče krče saem se tudi navadila nekje do tukaj... Ženske počnejo/mo marsikaj. Paula Radcliff je v 7 mesecu odtekla maraton...Odločit se moraš sama. Ampak kaka že odločitev bo, odgovarjaš samo ti za posledice svojih dejanj. Zmerno, s tem da paziš koliko piješ, pa tudi, da dovolj ješ (meni je enkrat zmanjkalo cukra, je bil hec, še sreča za ploščice...) ne bo nič narobe. Predlagam, da si za po hribu navzdol omisliš palice (tudi gor ne škodijo) in da ti kdo drug nese nahrbtnik. Pa nikar sama ne hodit, pa kako pot kjer boš šla mimo planinske koče si izberi, da te bojo vidli...planinci na poteh niso zanesljivi, sploh kake naše mame, ki se jim zdi to prismojeno. Uf, dolg komentar. Upam, da ti bo kaj prav prišlo Sicer pa najprej v trebuhu v hribe, pol pa v dveh kosih naprej
|