Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:20:10
|
|
|
|
baguSka
|
to je to za 99% pa deli test
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:20:35
|
|
|
|
ElaM
|
lahko rečem samo, naredi test, pa boš vedela kaj in kako. Držim :miska:, da si srečka:nosecka:
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:21:33
|
|
|
|
baguSka
|
Jst pa mislm da so znaki kr pravi!;)
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:21:43
|
|
|
|
mujcek
|
tudi če si srečka :nosecka: mislim, da lekadol ne bo škode naredil:)
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:21:50
|
|
|
|
Sara3
|
Za sigurno bo treba kar test naredit. Držimo pesti :miska::miska::miska::miska: za :modri::roza::duda:.
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:22:09
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, lahk bi blo to.:rozica: Bom držala pesti:miska: Tinka
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:22:24
|
|
|
|
Kris
|
Kako zdržiš? Jaz bi naredila že test, pa boš bolj prepričana. Jaz mislim, da si :nosecka:. Prepričaj se! Držim pesti :miska: :miska: :miska:
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:22:47
|
|
|
|
manja11
|
tset je edini odgovor na tvoja vprašanja!!!
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:23:18
|
|
|
|
manja11
|
sorry hotela sem napisat TEST
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:23:32
|
|
|
|
mujcek
|
navijam za test:)- :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:24:05
|
|
|
|
wawa
|
Takoj po test:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:28:34
|
|
|
|
muriel
|
joj, hvala!!! vas je pa res veliko na forumu sedaj! sem tip, ki rad odlasa in ker se pocutim kar tako nekako v oblakih, se nocem sputiti na tla, ce ni res. ne vem, ce ne bom pocakala do jutri zjutraj. da ne bom prevec razocarana!ce ni, bom lahko celo soboto doma v postelji slabe volje. vam sporocim! bezim po lekadol (ceprav me je kar malo minilo!)
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:37:31
|
|
|
|
Urša76
|
no, če imaš kakšen problemček s prevoznostjo cest, mi sporoči... bom roka poslala, k pluži ceste.;) držim fige.:pujs: u.
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:50:39
|
|
|
|
Nyah*
|
Vse drzimo :miska::miska::miska: zate, da si nova srecka :nosecka:! Zdaj pa hitro :kuza: po test, pa sporoci ali so :roza::modri: ali ne! Po mojem so:bravo::bravo::bravo: Punce, a test je vredu tudi ce ga sedaj naredis, ceprav ni jutro? A je zjutraj ful bl ziher, ali pokaze ce si :nosecka: tut popoldan?:zmeden:
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 15:21:40
|
|
|
|
baguSka
|
Če je par dni po izostanku je najbl zihr zjutri.. Če ti pa en mesc zamuja pa kdrkol - takrat pa že špegu pokaže!:)-
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 15:51:21
|
|
|
|
muriel
|
torej definitivno jutri zjutraj! ce ne bo prej :(( a te "drugacne" bolecine v jacnikih so tudi znaki ali kaj?
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 15:52:51
|
|
|
|
muriel
|
aja, hvala za podporo! ste zlate! ni cudno, da postanes takoj odvisnik od RR!
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 15:57:45
|
|
|
|
baguSka
|
Muriel najbolj zjutri.. Tvoji znaki so zlo sumljivi:pred M dva dni rjauga izcedka, ogromne prsi, presrečen dragi, boleči jajčniki, boleča glava. rjau izcedk: vgnezditev ogromne prsi: hormoni presrečn dragi: 2.čut boleči jajčniki: maternica se širi boleča glava: pomanjkanje vode
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 16:00:56
|
|
|
|
lapuh
|
Naj bo to, to:bravo::bravo:!!! Vseeno pa naredi test. Želim ti, da se pričakovanja uresničijo,......:rozica::rozica::rozica: :bravo::bravo: LP :sloncek:
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 16:08:40
|
|
|
|
muriel
|
baguska, super, a imam en popravek; presrecen dragi; revcek navadno zivi v pomanjkanju prsi! tako, da vsaj sedaj;)! pomanjkanje vode, me pa cudi; sem danes v sluzbi spila skoraj celo steklenico vode; torej vec kot liter!? upam le, da na koncu ne bo; namisljeni znaki=psihoticna Muriel=prevec foruma RR
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 16:21:24
|
|
|
|
baguSka
|
No bomo vidl!;) Kaj bi moj dau za ene konkretne joške..:)-
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 17:58:31
|
|
|
|
Meggi
|
Sem ravno razmišljala kdaj bo katera napisala da se zapiše na seznam :nosecka: Res, je kar pestro ko ne veš a res gre zares ali ne.. In jaz sem zvedla da je eni sodelavki (morda kar dvema) ŽE. In jaz ko sem bila tako sigurna da bo takoj po štartu- splanirala- Pa NIČ. In sedaj kaj to vse pomeni. Da bi na seznam :nosecka: prišle kar tri od 5 možnih. Še bo pestro v naši bajti. Sem tak otožna,.......:((:((:((
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 21:08:35
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi jaz bom držala :miska::miska::miska: zate, da nam jutri sporočiš :bravo::bravo::bravo: novičko. cmokec
|
|
|
|
ali naj upam ali naj bom realna? 26.2.2005 8:50:48
|
|
|
|
muriel
|
meggi; ne, bit zalostna, no! bos videla, da ti bo uspelo!:rozica:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?