Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:59:07
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Jaz pa jem sladoled Važička, dej še men mal. Pridi...kornetov je žal zmanjkalo, je pa še stračetela in kapučino.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:59:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res. O pozdravljena. Imate ok vreme? In kako je kaj šotorit? Vreme ful lepo, vroče, šoto imamo v gozdičku, tako a je res sanjsko. Taborjenje mi je pa itak v krvui, tako da po tej plati ni pa ničnovega, razen da smo največji odjemalci elektrike v kampu, se nam že vsi režijo. Ker ni da ni, da mi ne bi imeli. A imaš ameriški hladilnik s sabo tina a, še zdaj nisi povedala, kdaj greš na morje.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Jaz pa jem sladoled Važička, dej še men mal. Pridi...kornetov je žal zmanjkalo, je pa še stračetela in kapučino. kako pa kaj s pistacijo stojis?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:00:30
|
|
|
|
Pikec
|
Mene zebe v desno nogo. Ali mislite da sem noseča?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mene zebe v desno nogo. Ali mislite da sem noseča? Absolutno si. Ce pa SLUCAJNO se nisi, pa bos.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:01:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mene zebe v desno nogo. Ali mislite da sem noseča? Ne, kap te je po eni strani.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:01:54
|
|
|
|
alička
|
Jaz pa mislim da bodo dvojčki.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:02:42
|
|
|
|
Pikec
|
Jaz pa mislim da bodo dvojčki. A me ne bi potem zeblo v OBE nogi?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:02:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ne, kap te je po eni strani. IZVIRNO SPOROČILO: alička Jaz pa mislim da bodo dvojčki. Verjamem, da jo je ob novici kap. Logicni nasveti. Bravo
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:02:52
|
|
|
|
alička
|
neki ga serjem
< Sporočilo je popravil alička -- 8.7.2008 22:03:22 >
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička neki ga serjem a samo neki ?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:04:06
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jaz pa mislim da bodo dvojčki. A me ne bi potem zeblo v OBE nogi? Ja pol pa nimam prav, pol te je pa kap.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:04:35
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička neki ga serjem a samo neki ? čist mal no
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička neki ga serjem a samo neki ? čist mal no samo za enojcka, a ne? samo zdaj ni vec logicno
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:05:43
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res. O pozdravljena. Imate ok vreme? In kako je kaj šotorit? Vreme ful lepo, vroče, šoto imamo v gozdičku, tako a je res sanjsko. Taborjenje mi je pa itak v krvui, tako da po tej plati ni pa ničnovega, razen da smo največji odjemalci elektrike v kampu, se nam že vsi režijo. Ker ni da ni, da mi ne bi imeli. A imaš ameriški hladilnik s sabo tina a, še zdaj nisi povedala, kdaj greš na morje. V soboto ... prideš naokoli??? Na pivo?
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:06:24
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mene zebe v desno nogo. Ali mislite da sem noseča? Trojčki bodo
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:07:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res. O pozdravljena. Imate ok vreme? In kako je kaj šotorit? Vreme ful lepo, vroče, šoto imamo v gozdičku, tako a je res sanjsko. Taborjenje mi je pa itak v krvui, tako da po tej plati ni pa ničnovega, razen da smo največji odjemalci elektrike v kampu, se nam že vsi režijo. Ker ni da ni, da mi ne bi imeli. A imaš ameriški hladilnik s sabo tina a, še zdaj nisi povedala, kdaj greš na morje. V soboto ... prideš naokoli??? Na pivo? Katera številka hiše?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:08:11
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mene zebe v desno nogo. Ali mislite da sem noseča? Trojčki bodo ZDEJ me je kap... Zaspala mi je leva ritnica, a to pomeni da bo fantek?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:08:52
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res. O pozdravljena. Imate ok vreme? In kako je kaj šotorit? Vreme ful lepo, vroče, šoto imamo v gozdičku, tako a je res sanjsko. Taborjenje mi je pa itak v krvui, tako da po tej plati ni pa ničnovega, razen da smo največji odjemalci elektrike v kampu, se nam že vsi režijo. Ker ni da ni, da mi ne bi imeli. A imaš ameriški hladilnik s sabo tina a, še zdaj nisi povedala, kdaj greš na morje. V soboto ... prideš naokoli??? Na pivo? Katera številka hiše? Je še nimam ... ti jo pa sporočim ... takoj ko jo dobim ... ker moram najprej postavit svoje domovanje ... pol pa še hišno št dobim ... saj veš kako to gre ... najprej uredit vsa dovoljenja šele pol lahko gradim ..
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:08:53
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mene zebe v desno nogo. Ali mislite da sem noseča? Trojčki bodo ZDEJ me je kap... Zaspala mi je leva ritnica, a to pomeni da bo fantek? Definitivo! Mič a mam prou?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:09:37
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mene zebe v desno nogo. Ali mislite da sem noseča? Trojčki bodo ZDEJ me je kap... Zaspala mi je leva ritnica, a to pomeni da bo fantek? Dva fantka ... pa punčika ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:12:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a Je še nimam ... ti jo pa sporočim ... takoj ko jo dobim ... ker moram najprej postavit svoje domovanje ... pol pa še hišno št dobim ... saj veš kako to gre ... najprej uredit vsa dovoljenja šele pol lahko gradim .. Ne zastopm dobro, ampak nič hudega, tudi jaz ne maram družbe na morju.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mene zebe v desno nogo. Ali mislite da sem noseča? Trojčki bodo ZDEJ me je kap... Zaspala mi je leva ritnica, a to pomeni da bo fantek? Definitivo! Mič a mam prou? caki da zracunam in logicno premislim.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:14:45
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Je še nimam ... ti jo pa sporočim ... takoj ko jo dobim ... ker moram najprej postavit svoje domovanje ... pol pa še hišno št dobim ... saj veš kako to gre ... najprej uredit vsa dovoljenja šele pol lahko gradim .. Ne zastopm dobro, ampak nič hudega, tudi jaz ne maram družbe na morju. Grem kampirat Volga ... in moram najprej šotor postavit ... Cifo pa dobim na kapiji ko se prijavim ... Drugače pa ... družba je vedno dobrodošla ... Ti pa še posebej ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 22:15:47
|
|
|
|
Pikec
|
No resno me zanima kako zvem kdo bo očka. Kako se to določi? A majo vsi trije istega?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?