Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:44:56
|
|
|
|
Pikec
|
Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill...
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR kva zdaj ovinke hvatas ? okole na pa gore malo malo dole bo cikel pa tko a da bo se en cikel?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:45:31
|
|
|
|
amaya
|
Ma sej grem šetat naokoli sam ne grem ravno na morje ležat, pa ležat in ležat....to pogrešam. Žal z dojenčkom tega letos ne bom mogla izvest....Grem pa v Italijo in sicer v Umbrio: perugia, Folignio...pa Toscano: Firenze pa v Rim....moje sestra ima frajerja z dol, pa sem se povabila
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:46:08
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... hudo dej se en uphil Vaservago rabim, NUJNO.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:46:28
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill to gremo pa z gondolo...
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:47:11
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill to gremo pa z gondolo... ne ne ... kr z nožicam ... oziroma ročicam
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill to gremo pa z gondolo... ne ne kar peŠ za ozanje
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:47:36
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ma sej grem šetat naokoli sam ne grem ravno na morje ležat, pa ležat in ležat....to pogrešam. Žal z dojenčkom tega letos ne bom mogla izvest....Grem pa v Italijo in sicer v Umbrio: perugia, Folignio...pa Toscano: Firenze pa v Rim....moje sestra ima frajerja z dol, pa sem se povabila Lepa tura. Jaz grem čez dobra 2t v Rim. Se že veselim.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:48:21
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill to gremo pa z gondolo... ne ne kar peŠ za ozanje ozanje česa?? pasu?? neeeee kr rabmo šlauf na morju ... da ne bomo potonile ... kdo bo pa pol na RRju pisal??
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:48:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill to gremo pa z gondolo... ne ne kar peŠ za ozanje nisem za sado-mazo...
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:49:00
|
|
|
|
Pikec
|
Tko nekak
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 8.7.2008 21:52:19 >
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:49:43
|
|
|
|
alička
|
Tole se pa jest ne bi upala.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:49:47
|
|
|
|
tina a
|
PikecRR me vrtoglavica daje ... ne bo šlo ... edin če me kak fejst uspodi ulovi
< Sporočilo je popravil tina a -- 8.7.2008 21:50:17 >
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill to gremo pa z gondolo... ne ne kar peŠ za ozanje ozanje česa?? pasu?? neeeee kr rabmo šlauf na morju ... da ne bomo potonile ... kdo bo pa pol na RRju pisal?? da.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:52:04
|
|
|
|
Pikec
|
ups sem nategnila forum... se grem brisat
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:52:30
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill to gremo pa z gondolo... ne ne kar peŠ za ozanje ozanje česa?? pasu?? neeeee kr rabmo šlauf na morju ... da ne bomo potonile ... kdo bo pa pol na RRju pisal?? da. MičII pol k zmorja pridem ... ker če ne se bom res utopila ... bol bo pa spet iskalna akcija ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:52:37
|
|
|
|
Lianna
|
Jaz pa jem sladoled
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ups sem nategnila forum... se grem brisat Ne, samo prepad zmanjsaj
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:53:10
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res. O pozdravljena. Imate ok vreme? In kako je kaj šotorit? Vreme ful lepo, vroče, šoto imamo v gozdičku, tako a je res sanjsko. Taborjenje mi je pa itak v krvui, tako da po tej plati ni pa ničnovega, razen da smo največji odjemalci elektrike v kampu, se nam že vsi režijo. Ker ni da ni, da mi ne bi imeli.
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:53:16
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Jaz pa jem sladoled Važička, dej še men mal.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:54:41
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res. O pozdravljena. Imate ok vreme? In kako je kaj šotorit? Vreme ful lepo, vroče, šoto imamo v gozdičku, tako a je res sanjsko. Taborjenje mi je pa itak v krvui, tako da po tej plati ni pa ničnovega, razen da smo največji odjemalci elektrike v kampu, se nam že vsi režijo. Ker ni da ni, da mi ne bi imeli. Ma važnu je da vi uživate ... pr nas v kampu je to itak folklora ... ni da ni ... vse je na štrom ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:55:33
|
|
|
|
tina a
|
kam je pa zdaj Volga ušla??? si že na morju??
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:55:54
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res. O pozdravljena. Imate ok vreme? In kako je kaj šotorit? Vreme ful lepo, vroče, šoto imamo v gozdičku, tako a je res sanjsko. Taborjenje mi je pa itak v krvui, tako da po tej plati ni pa ničnovega, razen da smo največji odjemalci elektrike v kampu, se nam že vsi režijo. Ker ni da ni, da mi ne bi imeli. Fajn da je vreme ok. Torej palerine in škornji niso potrebni=) Ja sej zato ker se spomnim s foruma kampiranje kaj vse ste kupili sprašujem kako kaj šotorit
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pišemo inkognito v kodah samo za izbrane To je zdej down hill... kaj pa up hill to gremo pa z gondolo... ne ne kar peŠ za ozanje ozanje česa?? pasu?? neeeee kr rabmo šlauf na morju ... da ne bomo potonile ... kdo bo pa pol na RRju pisal?? da. MičII pol k zmorja pridem ... ker če ne se bom res utopila ... bol bo pa spet iskalna akcija ... se vedno ponujam lepi zeleni slauf za odrasle :).
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?