Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:34:16
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Ker dolgčas je danes..... Spat pejt, če ti je dolgčas. to je dobra stvar, spanje. a ti je to še od prejšne teme ostal?? preklopi na normalno pozicijo
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:34:38
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Ej Volga a sem prej vsaj mal zadela?? Namigni mi Ja, malo pa si. Ampak samo en promil mojega mnenja. sm jst tud mal omilila ... ampak Volga veš kaj ... jst grem tud na morje ... sm čist appy ... v soboto ... joj kumi čakam .. dej povejte malo kam grste na morje, ker sem totalno brez ideje kam se zatečt.....na koncu bom kr doma.....no sej sem itak na morju, ampak to ni to Valkanela vabi ... šotor in gas
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Kje je pa kej Kovačeva? Je mal dolgčas... to pa res vec raje ne napisem, ker mi itak ne bi verjela
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:35:18
|
|
|
|
Volga
|
Jaz grem v Nerezine. Bolj zasilna varianta, ampak ,kaj čmo. Bo drugo leto boljše.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:35:48
|
|
|
|
alička
|
probaj mogoče pa bi usp sorry sem se nalezla
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:35:48
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz grem v Nerezine. Bolj zasilna varianta, ampak ,kaj čmo. Bo drugo leto boljše. Zakaj zasilna? Saj je luštno tam ...
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Ker dolgčas je danes..... Spat pejt, če ti je dolgčas. to je dobra stvar, spanje. a ti je to še od prejšne teme ostal?? preklopi na normalno pozicijo ce sem cist noter padla
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:36:25
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Ej Volga a sem prej vsaj mal zadela?? Namigni mi Ja, malo pa si. Ampak samo en promil mojega mnenja. sm jst tud mal omilila ... ampak Volga veš kaj ... jst grem tud na morje ... sm čist appy ... v soboto ... joj kumi čakam .. dej povejte malo kam grste na morje, ker sem totalno brez ideje kam se zatečt.....na koncu bom kr doma.....no sej sem itak na morju, ampak to ni to Na Korziko pejt. Je fulll lepo.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:36:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz grem v Nerezine. Bolj zasilna varianta, ampak ,kaj čmo. Bo drugo leto boljše. Zakaj zasilna? Saj je luštno tam ... Ja, je, nič ne rečem, samo jaz vajena drugačnih počitnic.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:36:43
|
|
|
|
alička
|
jaz grem pa šele konc avgusta
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička probaj mogoče pa bi usp sorry sem se nalezla kako hitro gre to z oslarijami. ko bi se me se kaj drugega tako prijelo.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:37:51
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz grem v Nerezine. Bolj zasilna varianta, ampak ,kaj čmo. Bo drugo leto boljše. Zakaj zasilna? Saj je luštno tam ... Ja, je, nič ne rečem, samo jaz vajena drugačnih počitnic. a bl fensi šmensi??
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:38:02
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz grem v Nerezine. Bolj zasilna varianta, ampak ,kaj čmo. Bo drugo leto boljše. Zakaj zasilna? Saj je luštno tam ... Ja, je, nič ne rečem, samo jaz vajena drugačnih počitnic. Aha ... jaz že nekaj časa hodim sem ... Mi odgovarja klima ... pa še znance imam dol in otroci družbo ... Tak, da letos prvič svoj rd praznujem na morju ...... Juhuuuhhhuuuu
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:38:59
|
|
|
|
Pikec
|
Da mi naute nategnile foruma brez potrebe ker ne maram nategovanja
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Ej Volga a sem prej vsaj mal zadela?? Namigni mi Ja, malo pa si. Ampak samo en promil mojega mnenja. sm jst tud mal omilila ... ampak Volga veš kaj ... jst grem tud na morje ... sm čist appy ... v soboto ... joj kumi čakam .. dej povejte malo kam grste na morje, ker sem totalno brez ideje kam se zatečt.....na koncu bom kr doma.....no sej sem itak na morju, ampak to ni to Na Korziko pejt. Je fulll lepo. dobra ideja . samo malo dogcas zna bit
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Da mi naute nategnile foruma brez potrebe ker ne maram nategovanja kva zdaj ovinke hvatas ?
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:40:50
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz grem v Nerezine. Bolj zasilna varianta, ampak ,kaj čmo. Bo drugo leto boljše. Zakaj zasilna? Saj je luštno tam ... Ja, je, nič ne rečem, samo jaz vajena drugačnih počitnic. a bl fensi šmensi?? Ah, kje pa, bolj divjih, brez poznanin. Kdaj pa ti greš? Saj lahko da si že napsiala, pa sem pozabila.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:41:00
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a Ej Volga a sem prej vsaj mal zadela?? Namigni mi Ja, malo pa si. Ampak samo en promil mojega mnenja. sm jst tud mal omilila ... ampak Volga veš kaj ... jst grem tud na morje ... sm čist appy ... v soboto ... joj kumi čakam .. dej povejte malo kam grste na morje, ker sem totalno brez ideje kam se zatečt.....na koncu bom kr doma.....no sej sem itak na morju, ampak to ni to Na Korziko pejt. Je fulll lepo. dobra ideja . samo malo dogcas zna bit Dolgčas? Meni ni bilo. Najlepše počitnice do sedaj. Res pa da sem se vsake 2 dni selila v drug kraj.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:41:35
|
|
|
|
Pikec
|
kva zdaj ovinke hvatas ? okole na pa gore malo malo dole bocikel pa tko
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:42:05
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR kva zdaj ovinke hvatas ? okole na pa gore malo malo dole bocikel pa tko
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kaj se greste punce ? ali je to nov način pisanja na portalu? morda pa kakšna bjonda ne bo znala prebrati. Takšnih bjond je pa kar nekaj na RR.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:42:58
|
|
|
|
Mišni
|
Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res.
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz grem v Nerezine. Bolj zasilna varianta, ampak ,kaj čmo. Bo drugo leto boljše. Zakaj zasilna? Saj je luštno tam ... Ja, je, nič ne rečem, samo jaz vajena drugačnih počitnic. a bl fensi šmensi?? Ah, kje pa, bolj divjih, brez poznanin. Kdaj pa ti greš? Saj lahko da si že napsiala, pa sem pozabila. produzi do Crne Gore.
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:43:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady ma kaj se greste punce ? ali je to nov način pisanja na portalu? morda pa kakšna bjonda ne bo znala prebrati. Takšnih bjond je pa kar nekaj na RR. aha mentalna selekcija pa to
|
|
|
|
RE: Še čvekamo čem ali grem spat? 8.7.2008 21:44:10
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Lepe pozdrave s Pelješca. Če katera ne ve, kam na morje, naj pride sem. Avtokamp Divna, raj na zemlji, res. O pozdravljena. Imate ok vreme? In kako je kaj šotorit?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?