|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 3x prehitro
8.7.2008 16:05:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja in zato mi je rekel da sem ga čisto šokirala s svojimi nenadnimi izbruhi, ker sem jokala in podobne fore. jaz sem se zaljubila vanj res mi je zelo všeč in pa misli da sem zmešana

Ja sori sam jaz bi tud mislna da nimaš vseh koleščkov v pravo smer naštelanihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
8.7.2008 16:06:55   
Anonimen
Pa neki je bit čustven, neki pa histerijo zganjat pa jokat pa ne vem še kaj zato k te je en za 10sekund naskočuuser posted image
To ni čustvenost, to je....hm.....no ja.....ni glih normalnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
8.7.2008 16:07:37   
Anonimen
Druga anonimna. Kak pa je pri vama če sexata recimo 3x zaporedoma? Mu vedno takoj pride? Pri nama je tak. Moj srček si mene vedno full želi- hvala bogu. In ponavadi je tako da nama obema prvič hitro pride. Nato pa čez par min spet ponovima in traja dlje. Pol pa še mogoče tretjič ponovima pa traja še dlje. Tak da pri nama je to recept in sma z sexom fuuuullll zadovoljna. Svetovno je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
8.7.2008 16:14:21   
Anonimen
Zmešana sem zato, ker sem končala pred kratkim dolgo zvezo in tako kot ta človek me ni še nihče nikoli obnorel zato sem začela jokati in podobne scene, ker se nisem mogla kontrolirati in sem bila preveč čustvena-kot recimo v filmih in sedaj si človek misli, da sem čisto out in da nima kaj z menoj počet. Verjetno je najboljši recept pozabit na to zvezo in misliti da bo kaj iz tega in iti naprej in z malo več pameti in manj čustvi-bolj razumsko-mene pa so pretirana čustva preveč zanesla. Bilo je kot se dogaja v filmih ko izgubiš razsodnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
8.7.2008 16:17:21   
Anonimen
Bilo je kot se dogaja v filmih ko izgubiš razsodnost.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
8.7.2008 16:17:46   
Anonimen
kaj naj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
8.7.2008 16:20:14   
Anonimen

kaj naj?

Pogled še kkšn filmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
8.7.2008 16:40:00   
Anonimen

ni bilo časa za kasnejšo ponovitev ker je imel poslovne obveznosti in se mu je vedno mudilo v službo.

Ali to pomeni ,da si je rezerviral le toliko časa??? Verjetno je najboljša ideja ta, da se spravita na delo takrat, ko nimata obveznosti. In računata na drugi strel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.7.2008 16:56:35   
Freycha
joj anonimna1 al si res čist out, al pa se fejst ****..... če je slednje nekako ni ravno okusno, glede na to, da ti nekateri resno hočejo pomagati z nasveti. Če pa je prvo, ptem ti pa pač ni pomoči in kakor je rekla Karin, poglej še en film, pa bo user posted image

anonimna2 to je resen problem, ki brez problema vodi v ločitev. Zato menim, da bi bilo fajn it na kak pogovor kam, še preden bo prepozno. Kam? pojma nimam....... samo za začetek recimo lahko omeniš ta problem svojemu osebnemu zdravniku, seveda pod pogojem, da se oba strinjata s tem, da se to proba rešiti. Če pa nista oba za, potem bo pa problem.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.7.2008 17:34:11   
Anonimen
Sedaj je prepozno za popravljanje nepremišljenih dejanj. Se moram sprijazniti da sem se odprla preveč in se pokazala tudi takšna kot ponavadi nisem, a žal sedaj je prepozno, če me bo poklical jaz ga ne bom bom va potem se odločala kako dalje.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
8.7.2008 17:36:26   
Anonimen
Seveda si se odprla user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
8.7.2008 17:37:30   
Anonimen
seveda da do konca no čisto pa še vedno ne ker je bilo s kondomom hvalabogu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
8.7.2008 17:38:08   
Anonimen

Sedaj je prepozno za popravljanje nepremišljenih dejanj. Se moram sprijazniti da sem se odprla preveč in se pokazala tudi takšna kot ponavadi nisem, a žal sedaj je prepozno, če me bo poklical jaz ga ne bom bom va potem se odločala kako dalje.

A histerija in jok na prvem dejtu pomeni da si se odprluser posted image user posted image

Ga pa po eni strani štekam da je raj prej končal, k pa da bi čakal da ti pride. Bokvej kakšna čustva bi šele pol iz sebe izpustilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
8.7.2008 17:39:48   
Anonimen
saj vem da sem ga pos........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
8.7.2008 17:50:46   
alička
Ja še dobr, da ga nisi prosila za roko po petem zmenku oz. po tretjem seksu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.7.2008 17:57:31   
Anonimen
nisem tako naglih odločitev -pri teh stvarih  se mi pa koleščki v glavi mal bolj vrtijo še zaenkrat na mojo srečo in še sreča da je bil os kondomom ker je bil se mi zdi še z nečim okužen - morda je bil herpec in se lahko samo bogu zahvalil za kanček treznosti da nisva kar na golo ampak s kondomom, zato me tudi več kaj prida ne mika bit z njim ker je očitno metulj iz cveta na cvet in bi še kaj name namerno ali nenamerno prenesel.

tako da se mi po vsem tem le še zmeje in za epizoda v mojem življenju je over

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
8.7.2008 17:58:44   
Anonimen
glede seksa bi pa samo to omenila da ga še začutla nisem tako da o seksu ne bi mogla sploh govorit, ker dobro vem kaj je pravi seks ki traja in traja in ne veš kje si tiste trenutke oziroma sploh ni pomembno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
8.7.2008 18:01:30   
Anonimen
Vidla si da ma eno ****rijo na tiču pa si vsen pustila da ga da vate. Fak....za kozlat.
Kup si vibrator.
Pa ne se zjokat k bo zalaufouuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
8.7.2008 18:03:29   
alička

nisem tako naglih odločitev -pri teh stvarih  se mi pa koleščki v glavi mal bolj vrtijo še zaenkrat na mojo srečo in še sreča da je bil os kondomom ker je bil se mi zdi še z nečim okužen - morda je bil herpec in se lahko samo bogu zahvalil za kanček treznosti da nisva kar na golo ampak s kondomom, zato me tudi več kaj prida ne mika bit z njim ker je očitno metulj iz cveta na cvet in bi še kaj name namerno ali nenamerno prenesel.

a da ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.7.2008 18:05:39   
Anonimen
Saj ni mel na tiču okužbe ampak naslednji dan herpes po ustih in okoli in ne vem od koga bi to dobil od mene sigurno ne ker tega nisem še nikol imela v življenju in tudi sedaj nimam pa je že nekaj časa od tegako sva se poljubljala pred njegovim herpesom, ker nisem zaupala pa sem hotela iz previdnosti tudi kondom še preden mu je herpes na ustnicah ven usekal ker nisem vedela kakšno je imel prej spolno življene- in tudi zaradi neželene nosečnosti morebiti tako da ni bilo pravega kontakta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
8.7.2008 18:11:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

A histerija in jok na prvem dejtu pomeni da si se odprluser posted image user posted image

Ga pa po eni strani štekam da je raj prej končal, k pa da bi čakal da ti pride. Bokvej kakšna čustva bi šele pol iz sebe izpustilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim jaz bom crknila. Res. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.7.2008 18:11:56   
Anonimen
Ali se tu nekdo z nami zajebava, ali pa jaz nisem več za na ta svet.Grem na Mars user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
8.7.2008 18:13:29   
tanikaa

Oprosti, to zelo redko napišem oz. nekomu povem in če že povem, potem mislim smrtno resno. Ti nisi normalna. Niti blizu normali nisi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.7.2008 18:15:14   
tanikaa

Saj ni mel na tiču okužbe ampak naslednji dan herpes po ustih in okoli in ne vem od koga bi to dobil od mene sigurno ne ker tega nisem še nikol imela v življenju in tudi sedaj nimam pa je že nekaj časa od tegako sva se poljubljala pred njegovim herpesom, ker nisem zaupala pa sem hotela iz previdnosti tudi kondom še preden mu je herpes na ustnicah ven usekal ker nisem vedela kakšno je imel prej spolno življene- in tudi zaradi neželene nosečnosti morebiti tako da ni bilo pravega kontakta

Ženska, pusti RR pri miru pa pojdi v knjižnico po literaturo. Mene bo pobralo. Ampak tokrat ne od smeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.7.2008 18:17:41   
Anonimen
To se lahko tudi vam zgodi čisto resno. Ker tip je bil prvih par dni čist uredu in zdrav. Toa herpes se mu je šele kasneje naredil. Tega tudi ve ki ste tako pametne in vse knjige preberete ne bi mogle opaziti in tudi ko si s človekom dalj časa ga šele spoznaš in ne takoj na začetku. A ste ve vedno čakale na poljuube pol leta ali kako? Ne vem kdo je tu čuden?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?