Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko stane solidna poroka? 10.7.2008 9:11:30
|
|
|
|
baguSka
|
joj.. zdej pa se mene firbec matra kok sva midva dala.. bla pa sva sama s pricami.. - moja obleka........................... ..40€ - moji cevlji................................. 30€ - moj prstan............................. 180€ - njegov prstan........................ 100€ - moja frizura............................. 80€ - porocni + namiz.sopek............ 60€ - blaznica za prstane................. 10€ - podvezica...................................6€ - nogavice...................................15€ - kosilo za 4...............................250€ - toplice za 2 - 5 dni...................550€ -------------------------------------------------- evo.. pomoje je to to.. skupi= 1.321€ s tem da je to ciiist vse vkljuceno.. tud hanimun..
|
|
|
|
RE: Koliko stane solidna poroka? 12.7.2008 11:19:06
|
|
|
|
Mandek
|
O, hvala lepa za odgovore, malo sem naredila računico in...ja, treba bo šparat, ni kaj eva1, čestitke za poroko in vsem ostalim tudi, seveda
|
|
RE: Koliko stane solidna poroka? 24.2.2021 14:25:28
|
|
|
|
Kaaiy
|
Živjo, jaz bi rekla, da solidna poroka za nekje 80 gostov stane med 10.000 in 15.000€,... sicer pa gremo vedno lahko v extreme tako v manj in več. Tukaj so super napisali kaj koliko stane..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?