bini -> alergija na sadje? (8.7.2008 12:16:18)
|
Pozdravljene.. naša 4-letnica še vedno (tam od 1,5 leta) ne poskusi NOBENEGA sadja... edino kar dobimo vanjo je stisnjen pomarančni sok (precejen) in pa 100% jabolčni sok.. to je vse in ne me spraševat, če morda pa bi jedla, če bi ji lepše predstavili hrano ali v družbi.. hodi v vrtec in ima zgled tudi doma.. mlajši bratec je vse, ampak ji ta zgled ne pomeni kaj dosti.. kadar se recimo večja skupina ljudi pri nas baše s sadjem - jagode, maline, lubenica.... tudi posladkali bi ga zanjo, je njej tako zelo nerodno in zoprno, na nek način kot da si želi, ampak opogumi se pa ne - pod nobenim pogojem, z nobeno zvijačo ji ne pridemo do živega!! torej, jaz še vedno nisem obupala in res ne vem al gre za iskanje pozornosti s svojo 'drugačnostjo' ali pa gre za nek notranji mehanizem kot razmišlja naša pediatrinja - kao, notranji mehanizem na potencialno alergijo na sadje.. ampak jaz bom verjela, ko bom videla, zato me sedaj zanima ali je že katere tu svoje otroke dala testirat za alergijo na sadje - različno sadje?? kako to testiranje poteka in kje?? saj v bistvu imamo srečo, da je glede na svojo izbirčnost (tudi glede druge hrane) dokaj zdrav otrok in se lepo razvija, čeprav je pač med manjšimi in lažjimi... hvala in velik jejte sadje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|