IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75
buranja + pire krompir. pa rdeča pesa zraven.
Kaj pa je to za enga čudesa? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
sem se mal zatipkala. napiše se boranja. je pa tole:
Boranja
stročji fižol z mesom ZAHTEVNOST [image]http://www.kulinarika.net/grafika/utez.gif[/image] [image]http://www.kulinarika.net/grafika/utez.gif[/image] [image]http://www.kulinarika.net/grafika/utez-prazna.gif[/image] [image]http://www.kulinarika.net/grafika/utez-prazna.gif[/image] [image]http://www.kulinarika.net/grafika/utez-prazna.gif[/image] RECEPT PRISPEVAL [image]http://www.kulinarika.net/grafika/spol2.gif[/image]
a1 ŠTEVILKA RECEPTA 10276 KOLIČINA za 4 osebe ČAS PRIPRAVE + KUHANJA [image]http://www.kulinarika.net/grafika2/ura45.gif[/image] DATUM VNOSA 1.8.2007 PRIKAZANO 7199-krat OCENA [image]http://www.kulinarika.net/grafika/klobase/50.gif[/image]
3 obiskovalci so ocenili recept, povp. ocena: 5
[image]http://www.kulinarika.net/grafika2/trikotnik.gif[/image] Ocenite recept
[image]http://www.kulinarika.net/grafika2/trikotnik.gif[/image] Napišite mnenje
[image]http://www.kulinarika.net/grafika2/trikotnik.gif[/image] Mnenja
[image]http://www.kulinarika.net/grafika2/trikotnik.gif[/image] Shrani v beležko
[image]http://www.kulinarika.net/grafika2/sestavine.gif[/image]
500 g stročjega fižola
300 g svinjine
1 rumena paprika
3 paradižniki
1 čebula
sol
olje
[image]http://www.kulinarika.net/grafika2/postopek.gif[/image] Na olju popražimo čebulo, dodamo na kocke narezano svinjino, na kratko popečemo in vsujemo sesekljano papriko in paradižnik. Malo dušimo, dodamo na 2 cm narezan stročji fižol, zalijemo, solimo in kuhamo do mehkega. Na koncu lahko vlijemo še podmet iz moke in vode.