|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gosenice na pelargoniji
7.7.2008 15:36:23   
2mama
pelargonije (stara kmečka sorta) so prekrasne. vendar so se mi na liste spravile ene "mesarske" (res velike in debele, skoraj spominjajo na manjse dezevnike) gosenice in jih naluknjale ko švicarski sir. za zdaj jih imam v kakih treh koritih od 20-ih. fizično jih je težko pobirat dol, ker imajo varovalno barvo in če jo samo po nesreči frcneš dol z lista na zemljo, se zvije in skrije. v kalii sem kupila nek sprej, ki pa ni konkretno proti gosenicam in zato tudi ucinka ni.
kaka ideja, kako jih iztrebiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gosenice na pelargoniji
7.7.2008 21:39:35   
lotoska
Hm, težko se jih znebiš. Moja soseda jih je kar ročno obirala, bolj zgodaj zjutraj ko so gosenice zelo aktivne. Poskusi zemljo zaščitit s kakšno cunjo ali polivinilom, da ti ne pobegnejo user posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2008 22:14:32   
taši84
povprašaj v kaki kmečki zadrugi ali pa v merkurju če obstaja kj za pošpricat. js ms mela isto lani v enem koritu vse naluknjano pol sm pa gosenco potegnla iz zemlje. pa ni blo nobene več potem. zgleda da se pa pr teb redijo naprej.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2008 15:36:54   
Mijavček
Jooj te gosence so ful zoprneuser posted image . Jaz sem jih poskusla špricat z bio Terminatorjem, pa jim ni prišel do živga.

Z roko dol, ni druge, sam jih res težko vidiš... jaz sem jih izsledila po kakcih (take črne pikice) in tam kjer je bil kakec je bla ponavad tud gosenca kje bliz.user posted image

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?