|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljica
7.7.2008 13:47:31   
danana
Jaz bom res se enkrat diplomirala, tokrat iz predmeta oprema za dojencka. Najprej sem se navdusevala in obupavala nad vozicki, koncno nekaj izbrala sedaj pa se posteljica. Sem si ze zbrala eno, velikost 140x70 cm ker imamo dovolj prostora in se m zdi fajn da se se v otroško potem razpotegne. Samo ima eno pomankljivost (ali pa tudi ne) - ne mores spouščat dol letvic oz. odstranit treh letvic, kar eni blazno priporocajo. Se pravi posteljica je nastavljiva na 3 višine, letvice so pa fiksne. Ali je to problem, oz. koliko in kdaj se zares uporablja tiste tri letvice, ki se jih lahko odstrani. Sej, ko bo bejbi večji nočem, da mi sam iz postelje leze ali je ravno to tisto dobro? Kaj pa vem, jaz res nisem dovolj pametna. A ma ker izkusnje s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posteljica
7.7.2008 13:50:30   
Strawberrie Cherrie
Mi jih nismo uporabljali nikoli, pa je bila šansa, da so se odstranile. 

(odgovor članu danana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 13:59:24   
Naja30
Mi jih tudi ne uporabljamo.
Ko bo dobila večjo posteljo, se bomo pa ukvarjali z bežanjem s postelje.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 14:42:58   
carmelita
nismo imeli take posteljce nikoli. ne za prvega ne sedaj za drugega.
itak se hitro navadi splezat ven. boš videla. moj večji je bil kot kašen alpinist.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 14:59:09   
Lunc_a
meni se pa zdi super,da se dajo letvice odstraniti.Mi imamo letvice stran že od njegovega 18 meseca in je super.ne vem zakaj bi mogel čez čez lestuser posted image

(odgovor članu danana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2008 20:45:14   
Kranjcanka
Nase se ne odstranijo ampak samo nizko spustijo. Ven ne leze nikoli, ko spi pri babici pa spi na njeni postelji in tudi nikamor ne pade. Glede na to, da se uspavamo s pravljico, razmisljamo o tem, da bi kupili navadno otrosko posteljico brez stranic. Sedaj pravljico preberemo v zakonski, potem pa se prestavimo. Mali je 20m.

Pomojem je cisto vseeno :)

Lp

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2008 12:36:36   
Leiah
Mi tudi nimamo te opcije, da bi se letvice odstranile, tako da bo tudi tvoj otrok brez problema prezivel brez njih.

Lp

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 10:03:17   
danana
Hvala punce za vse odgovore. Posteljco smo ze narocili  (tisto, ki mi je vsec, letvice pa se ne dajo odstraniti) in ze komaj cakam, da jo dobimo oz. da cez 1 mesec nasa bebica zacne pancakat v njej.

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2008 20:00:11   
*bubi*
Ko bo otrok dovolj velik, da ti bo všeč, če sam dol spleza, po drugi strani pa se boš bala, da bi ponoči padel iz postelje, boš lepo odstranila celo ograjico in namestila 100 cm (ali 90) zaščito, pri nogicah pa bo čisto dovolj prostora, da zleze dol.

Nekaj takega:

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu danana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

vrtec ali ne
fantek712

1 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?

vrtec (51%)

stari starši (37%)

varuška (10%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!