blaža -> RE: Mlada starša (20.7.2008 22:36:04)
|
Jaz sem zanosila pri triindvajsetih. Ko sva bila štiri leta z fantom skupaj in sva dve leti od tega živela skupaj, sva se poročila. Res, da sva bila podnajemnika ampak imela sva oba stalni zaposlitvi in končane šole. Glede stanovanja ni bilo neke perspektive, ker sva imela dokaj majhne dohodke, da bi si privoščila kredit sama, starši pa nama tudi niso mogli pomagat. Ravno pravi trenutek je bil za otroka, saj sva se poročila, imela stalne službe,ko... Mi delodajalka neha dajati plače, ker baje nima denarja, jaz pa ravno noseča. Dolžna mi je bila štiri plače, dva regresa, midva pa podnajemnika. Mož si je našel še eno službo, tako, da sva šla skozi, jaz pa sem najprej bruhala doma, potem pa v bolnici( sem šla11 kil dol, ker mi je blo slabo). Po četrtem mesecu je šlo na bolje in kasneje sem rodila zdravega korenjačka. Ko je imel leto in pol, smo se preselili v drugi kraj, ker nam je moževo podjetje dalo v odkup stanovanje za tako poceni, da človek ne more verjet in to 200 kvadratnih metrov, pa na dobo 10 let z nizkim obrokom. Po petih letih sva dobila še enega sončka in pravljica še traja. V glavnem hotela sem ti sporočiti, da se vse reši. Imejta se rada in bodi optimist in veseli se človečka, ki ga nosiš pod srčkom. Vse dobro ti želim!
|
|
|
|