Kinokija -> Diabetes, part 33 (27.2.2005 12:46:15)
|
Ojla! Medvedka, kako sta pa vidve luštni, joj, tak materinski sij ti seva iz oči, da sem te res kar občudovala. Še malo, pa boste že druzga načrtovali ;) Katja, zakaj, da bi bil Mark edinček? To mi res ni jasno, saj imaš črpalko? Imaš visok Hb, imaš že kake posledice? Resnično mi ni jasno, ker, ko sem zanosila in vsa prestrašena prišla k Tomažički, je rekla, da ima čedlaje več diabetičark, ki imajo 3 otroke, da jo to že kar trend. pa da ima celo pacientko, diabetes tip 1, ki pričakuje že petega!! Torej, me ta info, da ni naklonjena drugemu otroku, kar preseneča. Alja, kako kaj cukri, čakamo dobre novičke!! Jaz imam pa bolj slabe...V bistvu, najslabše do sedaj. Bila sem na nuhalni in imam blazno povečano tveganje, zatilna oteklina je mnogo prevelika, zato se že cel teden samo jokam in sem v taki depresiji, da ne vidim izhoda. Ta petek imam ponovno nuhalno, da vidijo, za koliko se bo še povečala in kaj čmo potem narediti. Odveč je pripomniti, da cele noči ne spim, ker 24 ur na dan premišljujem samo o pregledu, ki me čaka, in kaki bodo rezultati. Tejka, tebi vso srečo, kako si ti opravila z nuhalno? Lp from M.
|
|
|
|