Usklajevanje z očetom (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

smigli -> Usklajevanje z očetom (7.7.2008 10:54:24)

Pozdravljene!

Zanima me kako vam uspeva dogovarjanje z bivšim glede otrok? Kako vaši bivši spoštujejo dogovore, kako se odzivate, ko vam nagajajo, ko vidite, da otrok trpi? Kako otroku, ki ima 2 leti pojasnjujete razmere in kje je očka?
Kako se soočate s tem, da vas parter zaradi omejenosti, ne vidi kot skrbno mamico, ampak kot vse najslabše možno? Ko vas celotni okolici in bližnjim prikazuje kot najslabšo osebo in imate posledično zaradi tega težave?

v naprej hvala za odgovore

karmy -> RE: Usklajevanje z očetom (7.7.2008 11:32:53)

kar rečem in kako prihaja mu vse jaz govorim...on je tisti ki se mora sprijazniti...pa če odpove obisk toliko boljše

lev76 -> RE: Usklajevanje z očetom (7.7.2008 11:41:09)

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Pozdravljene!

Zanima me kako vam uspeva dogovarjanje z bivšim glede otrok?
Zaenkrat gre kar ok. Imava dogovorjene dneve in le teh se drživa.Če je kakšna sprememba,se obvestiva in dogovoriva za drug dan. Moja hči je stara 2,5 leti, zato se še z očetom dogovarjava.

Kako vaši bivši spoštujejo dogovore, kako se odzivate, ko vam nagajajo, ko vidite, da otrok trpi?
Zaenkrat česa takega še nisem zasledila.

Kako otroku, ki ima 2 leti pojasnjujete razmere in kje je očka?
Midve sva imeli enkrat tak pogovor. Razložila sem ji, da oči živi tam, midve pa tukaj.In da jo imava oba z očkom neizmerno rada.

Kako se soočate s tem, da vas parter zaradi omejenosti, ne vidi kot skrbno mamico, ampak kot vse najslabše možno? Ko vas celotni okolici in bližnjim prikazuje kot najslabšo osebo in imate posledično zaradi tega težave?
Kaj takega mi do zdaj še ni prišlo na ušesa, niti v okolici nimam težav.

Srečno!

v naprej hvala za odgovore

Stran: [1]