Nikica -> Ne pokže da je lačna (25.2.2005 12:02:08)
|
Naš je tudi star tri mesece:duda:, ampak on ves čas je.:bravo::bravo: Priznati pa moram, da nikoli ne zajoka :((oz. pokaže, da je lačen. Navadila sem se, da ga dojim na dve uri oz. vedno ga pristavim, ko se zbudi. Čez dan pa nikoli ne spi več kot eno uro skupaj. Tako tudi večkrat je. Poskušaj ji dati vedno, ko se zbudi, tudi če ne bo izrazila želje. Naš Kevin se ponoči zbuja dvakrat, samo parkrat smo spali sedem ur skupaj, takrat ga tudi dojim, vendar vedno počakam, da se sam odstavi. Čez dan včasih kar preneha sesati in začne radovedno gledati naokrog, toda jaz še malo počakam in čez par minut spet začne sesati. Ne skrbi, če imaš sedaj občutek, da ves čas dojiš. Pravzaprav to jaz počnem že od njegovega rojstva. Komaj uspem kaj skuhati in nahitro pospraviti, drugače se ves čas dojiva. Ne bodi žalostna, saj boš z dojenjem veliko pomagala svoji punčki. :metulj:Ob dojenju si prižgi televizijo, preberi kakšno revijo, ali na hitro koga pokliči, pa ti ne bo tako hudo. Naš namreč ne mara, da mu med dojenjem kaj govorim, če ne kar pozabi, da mora jesti in me začne debelo gledati. Uživaj v teh trenutkih in jih ne jemlji kot zlo. Upam, da sem te malce potolažila.:zmeden: Pozdravčki!
|
|
|
|