Soncnica Sandra *** -> RE: Boleče noge po porodu (8.7.2008 12:31:51)
|
Sem dva meseca po porodu. Imela sem zelo lahek porod in nasplošno sem se, ko sem prišla domov iz porodnišnice, počutila zelo dobro. Ne morem reč, da sem zelo počivala, ker sem imela strašno veliko energije in bi prestavljala gore, če bi se dalo. Moja težava je, da me zadnja dva tedna zelo bolijo noge. Konec dneva še komaj stojim, tako, kot da sem prišla s celodnevnega pohodnega izleta, prav utrujenost čutim. Pa ni nujno, da sem bila tisti dan kaj strašno aktivna, enostavno imam utrujene noge, ne glede na to, kaj počnem in koliko hodim. Mogoče se pa mora moje telo samo navaditi na to, da sedaj veliko več skačem po stanovanju s tamalo in nimam več časa poležavati več na kavču, tako kot sem pred in v nosečnosti. ima še katera take težave? Kaj mi svetujete? Sama sem razmišljala, da bi mogoče pomagala kakšna masaža stopal pri v tajskem masažnem salonu ali pa enostavno masaža celega telesa kot bi brala samo sebe ampak pri dvomesečnemu otroku, ki čez dan spi vsega skupaj največ 2uri je bolj težko počivat vsaj pri nas je tako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|