mogant -> RE: potovanje z avtom (8.7.2008 17:31:01)
|
Mi sicer imamo tri fante stare 9 mesecev, pa tudi samo z enim ne bi bilo verjetno nič drugače. Naši zdržijo budni v lupinicah komaj 10-15 min, ponavadi jih naloživa v avto ko so že precej utrujeni in zaspijo za 45 min, potem 15 min več ali manj stokanja in potem se je treba ustavit, ali pa poslušat naslednje 3 ure dretja dokler ne bi postali spet zaspani. Pa verjemi, da pri treh ni časa za komplicirat. Nazadnje ko smo se vračali iz Umaga so zaspali do Kopra, tam je bilo nekaj kolone in od Kopra naprej sem visela čez sedeže k njim in jih mirila skoraj eno uro. Tudi jaz bi zelo rada šla v Dalmacijo in še vedno upam, da nam bo le uspelo, probali smo tudi z nočno vožnjo, smo šli na pot ob 22h pa so se po eni uri ravno tako zbudili, sreča, da smo bili blizu doma, potem sva jih pa doma še več kot pol ure mirila, drli so se pa tako kot tiste mesece, ko so imeli krče in sva jih komaj spat spravila. Moje zadnje upanje je, da bodo v sedežih malo bolj pridni, ker bodo naprej obrnjeni in bodo več videli.
|
|
|
|