|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi s hranjenjem
7.7.2008 6:46:40   
mala pikica
Mi imamo z našim polletnim Gašperjem že kar nekaj časa probleme s hranjenjem. Začelo se je že pri dojenju, ko je bil star 3 mesece. Ko sem ga dala k prsim, je jokal, se obračal vstran, me odrival, na čase tudi kričal. Seveda se je čez čas vstavilo naraščanje teže, zato sem si začelo mleko črpat in mu dodajat po flaški.
Potem so se podobni problemi pojavili tudi s flaško. Da nam uspe pojesti vsaj pol flaške, ponavadi prehodimo celo hišo, pa obhodimo vso drevje zunaj, pregledamo vse rožice... user posted image Na tak način ga je zelo težko hranit, ima 7.5 kg in ga je na eni roki zelo težko držati. Problem je tudi v tem, da še pri mojem dragem manj poje. Tako ga moram večino jaz prenosit. Ob večerih naredim pač tako, da ga v spanju nahranim, čez dan pa ga s tem takoj zbudim in je ista pesem naprej.
No, in ko sem se že veselila uvajanja GH, so se seveda isti problemi pojavili tudi pri žlički. Najprej je šlo lepo, zdaj pa so tudi zraven že aviončki, skakanje, siljenje... Jaz sem že prav utrujena od vsega tega hranjenja.

Moram povedat, da sva s težo nekoliko nad spodnjo mejo. Med spodnjo mejo in povporečjem. Pa še to samo zato, ker se non stop siliva.

Kaj ima katera kakšen predlog?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemi s hranjenjem
7.7.2008 9:03:41   
nova169
mi smo imeli podobne težave, No če smo prej jedli na 3h sem ga pustila 3,5 ali 4h in mu potem ponudila kaj za jesti. Zdaj pa še vročina mi bi kak dan samo čaj pili in nič več. Stari pa smo 9,5. Poizkusi! 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 11:58:47   
Solero
Če ti daje jasne znake, da ne bi jedel, ga ne sili dalje. Počakaj raje, da bo lačen, pa bo z veseljem zmazal. Opazuj ga, kaj ti sporoča.
Pa v kolikor je zdrav in se lepo razvija, je tiste pol kg gor ali dol nepomembne.

(odgovor članu nova169)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 13:31:37   
mala pikica
Sem ga pustila že tudi 6 ur, pa nikakor ni šlo user posted image Jaz sem že čisto obupana, ker se morava vedno siliti. Vročina verjamem, da dela svoje, ampak sva tudi spomladi imela podobne probleme.
Najhuje pa je to, da so enake težave tudi s čajem ali sokom.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 7.7.2008 13:33:00 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 16:31:48   
ROmama
Tudi jaz imam probleme s hranjenjem. Moj user posted image  se je od 3 do 6 meseca zredil samo 1 kg. Tam od 5,5 meseca sem mu začela dajat GH. Zdaj je star 7 mesecev in se ful boriva, da kaj poje. Nazadnje sem ugotovila, da če mu dam s prsti poje, če mu dam z žličko pa ne. Za nameček je bil prejšnji teden še bolan in je zato izgubil na teži okrog 30 dkguser posted image . Bom spet kregana pri P..

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?