arabela* -> RE: kako krotiti ljubosumje.. (7.7.2008 11:05:52)
|
Jaz ti svetujem,da najprej "počistiš" pri sebi.Veliko truda bo treba vložit. Jaz sem bila na istem.Včasih me je tako razjedalo,da si več nisem znala pomagat.Ampak veš kaj ti povem.Da negativna misel prikliče negativno stvar.In drži kot pribito.Jaz sem najino vezo skoraj uničila zaradi nezaupanja.Pač sem veliko let živela v prepričanju,da so vsi moški hinavci,pa nevredni zaupanja.Mogoče sem tud veliko sodila po sebi,ker še nisem imela razčiščeno,kaj bi sploh rada. Moram sedaj rečt da sem že kar lep čas,morda kakšni dve leti "prerojena".Sa da,vendar moraš veliko delat na sebi.Posveti se najprej sebi,najdi mir,mogoče probaj s kakšno meditacijo,knjigami.Vglavnem,zavedaj se,da ti osebno za svoj obstoj ne potrebuješ drugih ljudi.Res se sliši banalno,vendar je čisto res.Meni osebno se zdi,da ko se enkrat človek pozdravi te pretirane posesivnosti do sočloveka,da mu je dost lažje.Svet postane lepši,lažji,bolj preprost,poln ljubezni.Kajti tako bom rekla.Kdor vara itak vara sam sebe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|